Aktuality

01.04. 2012 SAPELI POLNÁ - SK BYSTŘICE 1 - 3 /0-2/

ikona1.jpg

Sapeláci nastoupili proti jednomu z favoritů soutěže citelně oslabeni /chyběli Reiterman,Padrnos,Šebesta,Matoušek,navíc museli nastoupit nedoléčení Vacek a Špendlíček/ přesto předvedli kvalitní výkon,který bohužel tentokrát nevedl k zisku bodů.
Již v první čtvrthodince měli Sapeláci několik vyložených šancí.V první minutě utkání šel Barák sám na gólmana hostí,ten střelu vyrazil a Rychtecký doratzil míč do sítě.Bohužel stál v ofsajdovém postavení a gól nebyl uznán.O několik minut později obešel Rychtecký i gólmana,potom však nepochopitelně nezavěsil do prázdné branky ale ještě celou akci rozehrál na spolufráče,kteří se snažili akci zakončit gólově,obrana hostí však jejich střely zablokovala.V dalších šancích se ocitli Zamazal a Barák,opět bez gólového úspěchu.
A tak udeřilo na druhé straně,Špendlíček v 17.minutě fauloval ve vlastní šestnáctce a Zbytovský penaltu bezpečně proměnil.O tři minuty později domácí zaspali při standartce a druhý gól hostí přidal agilní Holý.A mohlo být ještě hůř,jedenkrát hosté z malého výpna přestřelili domácí branku a vzápětí její strážce Koubek zabránil jistému gólu.Těsně před půlí mohl snížit Rychtecký,ale nepodařilo se.
V druhé půli se hra opět přelévala od branky k brance a divákům se musel fotbal líbit.V 53. minutě špatně odkopl míč Slezák a hostující Veselý vstřelil třetí branku utkání.Ani za tohoto stavu Sapeláci nerezignovali a pokračovali v dobrém výkonu.Zamazal nastřelil břevno,Rychtecký šel sám na gólmana Dudáše a trefil ho,Vacek přeloboval gólmana,ale bohužel těsně i branku.Bystřičtí kontrovali brejkem,při kterém vynikl Koubek.Posledních pětadvacet minut patřilo domácím,nedokázali to však brankově vyjádřit.Slabou náplastí je pěkný gól Rychteckého hlavou z 84. minuty po centru Špendlíčka.
Sapeláci prohráli po necelých třech letech doma,ale za předvedený výkon se stydět nemusí.Proti kvalitnímu týmu Bystřice podali dobrý výkon,o púrohře rozhodly individuální chyby a velmi malé procento využití vypracovaných gólových šancí.

Sudí:Straka,diváků:100,ŽK: 1-3,bez vyloučení.
góly: 84.Rychtecký - 17.Zbytovský /PK/,20.Holý,53.Veselý
nejlepší hráči: Vacek,Barák - Krošlák,Holý.

Sestav.a: Koubek - Tržil,Černý,Špendlíček,Slezák/70.Fišer/ - Vacek/85.Matějíček M./,Brnický,Morkus,Barák - Rychtecký,Zamazal





zpět na seznam aktualit