Aktuality

10.09. 2017 SK PŘIBYSLAV - SAPELI POLNÁ 2 - 4 / 0-2 /

ikona6.jpg

Sapeláci odjeli do Přibyslavi s cílem bodovat, situaci jim však značně komplikovala absence mnoha hráčů. Nastoupit nemohli Ivan Rezničenko, Petr Kozojed, Jakub Szabó, Lukáš Varhaník, Milan Špendlíček a Petr Mašek. Na poslední chvíli se dali do kupy a obětavě nastoupili Petr Koubek a Martin Boháček. K týmu se již v týdnu připojil navrátilec Lukáš Slezák.



Naši hráči vstoupili do utkání aktivně a již v páté minutě  Patrik Fišer vymyslel krásnou uličku pro Davida Macka, ten však jen napálil míč do domácího brankáře.Ve 12. minutě si na přesný centr Petra Baráka naskočil Pavel Matějíček, domácí gólman však svůj tým podržel.Ve 13. minutě si Petr Koubek s přehledem poradil se standartkou Krčála. V 16.minutě jsme poprvé skórovali. Po rohovém kopu se prosadil hlavou Petr Doucha, byl to jeho první gól v našem dresu 0-1. Ve 20. minutě vyhrál Petr Doucha souboj ve středu hřiště, unikl po levém křídle a odcentroval před branku na nabíhajícího Pavla Matějíčka, který podél gólmana zvýšil na 0-2.Ve 26.minutě podnikl David Macko další sólový únik, jeho zakončení chyběly decimetry. Utkání přineslo i některé nepříliš pěkné momenty. Domácí bek již v přerušené hře úmyslně šlápl na Filipa Dvořáčka, rezultovala z toho pouze žlutá karta. Následovalo několik nevybíravých zákroků, např. na Patrika Fišera a Petra Baráka......V 33.minutě Petr Barák sklepl míč pro Pavla Matějíčka, gólman Pazderka svůj tým zachránil. V 34.minutě chybovali naši hráči, velkou šanci domácích zlikvidoval výtečným obranným zákrokem Štěpán Bambula.Ve 45.minutě vyslal Patrik Fišer přesný křižný balón Pavlu Matějíčkovi a ten vstřílí třetí gól Sapeláků. Pro ofsajd / zřejmě milimetrový/ nebyl gól uznán.



Do druhé půli jsme vstoupili také aktivně, dvěma vyloženými šancemi. Ani Pavel Matějíček, ani David Macko je však neproměnili. V 52.minutě šla dělovka Krčála z 30 metrů nad naši branku. V 55.minutě utekl obráncům Petr Barák, jeho střelu však Pazderka vyrazil. O minutu později končí hlavička Petra Douchy těsně nad břevnem domácí branky. Potom přišla děsná dvouminutovka. První tutovku Přibyslavi zlikvidoval Petr Koubek, s dalšími dvěma již nic nedokázal udělat. Přibyslavi stačily dvě minuty / 59. a 60./ k vstřelení dvou branek a vyrovnání výsledku na 2-2. Oba góly vstřelil Vostál.



Smůlou a zraněními zužovaní Sapeláci měli nakonec štěstí. V 62.minutě vyrobil domácí gólman Pazderka minelu a Petr Barák byl připraven 2-3. V 73.minutě utekl domácím bekům Petr Barák a uzavřel účet utkání 2-4. V závěrečné čtvrthodince se ještě neprosadili u domácí branky Petr Navrátil, posléze David Macko. Při šanci přibyslavských výborně zasáhl Petr Koubek a tak si velmi potřebné tři body připisují Sapeláci.



Góly: 59. a 60. Vostál - 17.Petr Doucha, 21.Pavel Matějíček, 62. a 73. Petr Barák.



Sudí: pánové Havlín, Voneš, Terber, delegát svazu pan Vaněk. Žk: 2-3 / Tomáš Reiterman, David Macko /, bez vyloučených. 150 diváků.



Nejlepší hráči: Petr Doucha, Štěpán Bambula, Petr Barák.



Sestava: Koubek - Tržil, Reiterman, Bambula, Barák - Matějíček / 76.Navrátil /, Fišer / 63.Vacek / Doucha, Dvořáček - Barák / 80.Slezák /, Macko.






zpět na seznam aktualit