Aktuality

03.09. 2017 SAPELI POLNÁ - FC Chotěboř 1 - 2 / 0-1 /

ikona6.jpg

Hosté v první půli dokazovali, že nejsou na čele tabulky náhodou. Od první minuty drželi míč na svých kopačkách a již ve třetí minutě vyzkoušeli pozornost Ivana Rezničenka, který střelu zpoza šestnáctky vyrazil na roh. V sedmnácté minutě přihrává Petr Mašek Filipu Dvořáčkovi, ten však míří mimo chotěbořskou branku. O minutu později se již mění skóre, fatální pochybení středu naší obrany trestá hostující Dvořák 0 -1. V 37. minutě pálí hosté z hranice šestnáctky, Ivan Rezničenko střelu vyráží na rohový kop. V 39.minutě mají hosté tutovku, ze dvou kroků přestřelují naší branku.Ve 42. minutě centruje do chotěbořské šestnáctky Filip Dvořáček, hlavička Lukáše Varhaníka jde nad branku soupeře. O minutu později Lukáš Varhaník vybojuje před šestnáckou míč, bohužel jeho následná velmi pěkná střela míjí branku chotěbořských. První půle tedy končí vedením hostů 0-1 a je to vedení naprosto zasloužené.



Do druhé půle nastupujeme s dvěmi čerstvými silami / Petra Navrátila střídal Milan Špendlíček,místo  Petra Maška hraje Pavel Matějíček/. A je to právě on, kdo ihned v první akci druhého dějství vysune Petra Kozojeda, který akci precizně zakončuje a vyrovnává na 1-1. Sapeláci se dostali do hry a snažili se utkání rozhodnout ve svůj prospěch.Bohužel v 55. minutě musel pro zranění odstoupit střelec naší branky Petr Kozojed, nahradil ho Patrik Fišer. V 63. minutě vykombinovala dvojice veteránů Milan Špendlíček-Tomáš Reiterman  hostující obranu, Tomáš Reiterman postupoval sám na gólmana, volil placírku na jistotu, bohužel trefil jen levou tyč Dobrovolného branky! O chvíli později se zranil náš gólman Ivan Rezničenko, jelikož jsme měli již vystřídáno, obětavě dochytal tak říkajíc na "jedné noze" do konce zápasu.Další obrovskou šanci měl Filip Dvořáček, který vystihl zpětnou přihrávku soupeřových beků na půlící čáře a běžel sám na gólmana, svoji akci však nedotáhl do konce zásluhou faulu?...obránce v šestnáctce. V 71.minutě Milan Špendlíček uvolnil Štěpána Bambulu, ten postupoval sám  na gólmana hostí, ten však skvěle zasáhl a střelu vyrazil na břevno! V 76. minutě přišlo varování, když hosté hlavičkovali nad naši branku. V 89.minutě jsme si vypili kalich hořkosti až do dna, když hosté skvěle naložili s odraženým balónem a následný centr přetavil ve vítězný gól hlavou Odvářka. Byl to trest za bezkrevný výkon v prvním poločase a  neproměněné šance v poločase druhém.



Sudí řídil utkání svým metrem, povolil velkou tvrdost, což vyhovovalo hostům.Ale za obdržené góly i za to co jsme neproměnili si můžeme sami. Neomlouvá nás ani velká marodka, ke které dnes přibyli Petr Kozojed a Ivan Rezničenko. Po pěti utkáních máme pouhé čtyři body, soutěž jsme rozehráli velmi špatně a musíme hodně zabrat, abychom do konce podzimu výrazně zlepšili náš bodový účet a odlepili se z chvostu tabulky.



Nejlepší hráči: Petr Barák, Petr Tržil, Lukáš Varhaník.



sudí: pánové Lukáš Jílek, Jan Krondráf, Martin Škorpík. ŽK: 2-2 / Petr Tržil, Tomáš Reiterman /, bez vyloučených, 120 diváků. Delegát svazu: pan mgr. Jaroslav Petřivý.



Góly: 46. Petr Kozojed - 18. Dvořák Luboš, 89. Odvářka Martin.



Sestava: Rezničenko - Tržil, Reiterman, Barák, Bambula - Varhaník, Navrátil / 46.Špendlíček /, Vacek, Dvořáček - Mašek / 46. Matějíček/, Kozojed / 55.Fišer /.






zpět na seznam aktualit