Aktuality

01.09. 2017 V NEDĚLI ODPOLEDNE HOSTÍME CHOTĚBOŘ

zapas.jpg

Sapeláci mají před sebou třetí domácí utkání / v předchozích duelech ve Stáji prohráli s Okříškami 0-2 a remizovali s béčkem Velmezu 1-1/  a čeká je velmi těžký oříšek. Přijede první tým tabulky FC Chotěboř, který ze čtyř utkání získal plný počet dvanácti bodů s impozantním skóre 12 - 0. Znamená to tedy, že svěřenci našeho bývalého hráče Josefa Sourala ještě ani jednou neinkasovali !!!



Náš tým předvádí dobrý fotbal, bohužel se nevyvaruje chyb, které jsou našimi soupeři trestány. Naše koncovka je žalostná, nepadá to tam, navíc jsme byli ve všech čtyřech uplynulých kolech zásadně poškozeni fatálními byť neúmyslnými chybami sudích. Máme na kontě pouhé čtyři body a to je žalostně málo. Musíme zabrat, byť proti prvnímu týmu tabulky a musíme se pokusit získat tři body. Kádr by měl být letos poprvé prakticky kompletní, takže naše trenéry čekají příjemné starosti se skládáním sestavy.



Nedělní utkání začíná MIMOŘÁDNĚ v 16.00 a řídit ho bude trio sudích - pánové Lukáš Jílek, Jan Krondráf a Martin Škorpík. Delegátem svazu je pan mgr. Jaroslav Petřivý.






zpět na seznam aktualit