Aktuality

26.08. 2017 SK BYSTŘICE - SAPELI POLNÁ 1 - 0 / 1-0 /

ikona6.jpg

Sapeláci odcestovali na půdu favorita soutěže bez Jakuba Szabó / zranění /, Davida Macka a Štěpána Bambuly / oba dovolená / a Milana Špendlíčka / osobní důvody /. Naopak náš tým posílil Petr Doucha ml.



V úvodu utkání byli aktivnější Sapeláci, v 6. minutě pálil Petr Kozojed z 30 metrů jedovku mimo, o dvě minuty později byl tentýž hráč v úniku po uličce Patrika Fišera, šel z úhlu na gólmana Bystřice, který jeho střelu vyrazil na rohový kop.Ve 22. minutě jsme nedokázali zakončit naši útočnou akci, bystřičtí podnikli rychlý brejk do naší nezajištěné obrany, na jejím konci byl rychlík Adamec a jeho táhlá střela z hranice 20 metrů bohužel skončila v šibenici Rezničenkovy svatyně. O dvě minuty později vystřelil zpoza šestnáctky Filip Dvořáček, jeho střelu tečoval nechtěně rukou Petr Kozojed, míč nakonec skončil v brance, ale po domluvě domácích hráčů ho později sudí neuznal.!!! Ve 26. minutě střílejí domácí z úhlu do boční sítě naší branky, o čtyři minuty později bystřičtí hlavičkují po centru zprava nad naši branku.V 34. minutě centruje do šestnáctky Martin Boháček, hlavička Petra Navrátila jde mimo, navíc je máván ofsajd.V závěru první půle máme sérii rohů, šanci si však nevypracujeme.



V 50. minutě střílí domácí zpoza velkého čtverce, Rezničenko s přehledem kryje.V 53. minutě pálí Petr Kozojed, gólman vyráží na roh.V 57. minutě vyráží domácí brankář ze šibenice přímý kop Filipa Dvořáčka, po následném rohu je trma vrma v bystřickém malém čtverci, ale zase nic z toho.V 69. minutě výborně hrající Lukáš Varhaník prostrčil míč Petru Kozojedovi, ten obcházel gólmana, který ho stáhl.......akci mohl ještě zakončit Pavel Matějíček, ale již dobře zasáhl domácí obránce, který míč upálil na rohový kop. I v závěrečné čtvrthodině se Sapeláci snažili alespoň o vyrovnání. V 77.minutě, po centru Lukáše Varhaníka hlavičkuje Filip Dvořáček mimo. V 82. minutě překopává domácí hráč z malého vápna naši branku.O minutu později likviduje domácí gólman  skvělým zákrokem šanci Petra Kozojeda, přihrával Petr Mašek.V 87. minutě je střela Petra Maška sražena na roh. V 88.minutě zakončuje po rohovém kopu Petr Doucha, v 90. minutě Tomáš Reiterman vyslal na zteč Petra Baráka, v obou případech byl domácí brankář připraven.



Předvedli jsme v Bystřici velmi dobrý výkon, vzhledem k žalostné podzimní koncovce jsme bohužel na body nedosáhli.Musíme se s tím poprat a příště to již zlomit.Přijede první Chotěboř Pepíka Sourala, má skóre 12-0 a to je velká výzva!!!



Gól: 22.Adamec



Sudí: Jiří Múller, Karel Straka, Věra Soukupová. ŽK: 0-1, bez vyloučených.



Nejlepší hráči: Petr Kozojed, Petr Tržil, Petr Barák.



Sestava: Rezničenko - Tržil, Reiterman, Barák, Boháček - Matějíček, Fišer / 72.Mašek /, Navrátil / 66. Doucha /, Dvořáček / 78. Vacek / - Kozojed, Varhaník.






zpět na seznam aktualit