Aktuality

12.08. 2017 FK Pehřimov - SAPELI POLNÁ 1 - 4 / 1-2 /

ikona6.jpg

Již ve čtvrté minutě dostali Petr Navrátil a Kuba Szabó výborným presinkem obranu domácích do úzkých, míč převzal těsně za šestnáctkou Petr Kozojed a jeho výstavní bomba od břevna do sítě poslala náš tým do vedení  0-1. Byl to první mistrovský gól Petra Kozojeda v dresu Sapeli. O dvě minuty později bylo zle před naší brankou, nepokrytý domácí útočník však hlavičkoval mimo tři tyče.Ve 20. minutě uvolnil Petr Kozojed skvělou uličkou Kubu Szabóa, ten udělal před šestnáctkou kličku brankáři, který ho fauloval - bohužel hlavní sudí neměl odvahu domácího góloše vyloučit a pomezní sudí neměl odvahu do situace vstoupit - HRUBÉ POŠKOZENÍ NAŠEHO TÝMU!!! Ve 29. minutě vypálili domácí z odraženého balónu přesně k tyči, Ivan Rezničenko se překvapit nenechal a perfektním zákrokem svůj tým podržel.Ve 34. minutě výborně hrající Honza Vacek vyslal do brejku Petra Kozojeda a ten svým druhým gólem zvýšil na 0-2.V 36.minutě fauloval na hranici šestnáctky Petr Navrátil, střelu domácího hráče bez problémů lape Ivan Rezničenko. Pochvalu si naši hráči rozhodně nezaslouží za závěr první půle. Prvně přehnal suverenitu s odkopem Ivan Rezničenko a poté tři naši hráči vypustili souboj ve středu hřiště, domácí Faltýnek postupoval neobsazený k šestnáctce  a jeho bomba skončila v šibenici naší svatyně 1-2. Takže tak jako minulý týden doma s Okříškami, tak i nyní v Pelhřimově jsme inkasovali v poslední minutě prvního poločasu, což je jistě k zamyšlení!!!



Druhá půle vyšla našemu týmu excelentně.Tři minuty po změně stran pláchl pelhřimovským zadákům po pravém křídle Lukáš Varhaník, gólmana Dvořák jeho střelu vyrazil, dorážku Davida Macka vykopl z branky domácí obránce a pumelici Kuby Szabóa vytěsnil Dvořák se štěstím na rohový kop. O minutu později po rohu Davida Macka hlavičkuje Tomáš Reiterman, domácí branař míč reflexivně vyráží na břevno.V 54.minutě předvádí Kuba Szabó famózní akci, z domácích obránců si udělal slalomové tyče a  zavěsil 1-3. V 60. minutě předvedl Kuba Szabó další skvělou akci, ke gólu vybídl Petra Navrátila, který bohužel tutovku neproměnil. V 68.minutě opět udeřil včera nepolapitelný Kuba Szabó a zvýšili jsme na rozdíl tří branek 1-4, což utkání definitivně rozhodlo. V závěru jsme mohli ještě vedení navýšit, ale Petr Navrátil, Michal Příhoda ani Filip Dvořáček své šance neproměnili a tak vezeme z Pelhřimova cenné vítězství 1-4.



Za nasazení a předvedený výkon jsme si vítězství zcela jistě zasloužili a odčinili jsme tak domácí prohru s Okříškami z minulého týdne.



Góly: 5. a 34. Petr Kozojed, 54. a 68. Jakub Szabó.



Nejlepší hráči: Jakub Szabó, Petr Kozojed, David Macko.



Sudí: Pánové Fotr, Nejedlý, Půlpán, žk: 2-1, bez vyloučených, 110 diváků.



Sestava: 



Rezničenko - Tržil /58.Dvořáček/, Reiterman, Bambula, Boháček - Varhaník, Navrátil /90.Špendlíček/, Vacek, Kozojed - Szabó / 78.Příhoda /






zpět na seznam aktualit