Aktuality

26.03. 2012 Nová Ves - SAPELI 2 - 4 /0-2/

ikona6.jpg

Sapeláci svoji aktivní hrou domácí celek překvapili,byli rychlejší,dobře kombinovali a vytvářeli si šance.Již v první čtvrthodince při sérii rohů zle zatápěli domácí obraně a gólman Fuksa se měl co ohánět.V 22. minutě poprvé inkasoval,když se krásným lobem prezentovala Brnického pravačka.I nadále hráli Sapeláci naplno,jejich ofenzivu táhl zejména Morkus,Zamazal a Vacek.Ve 44. minutě po krásném křížném centru vstřelil s přehledem druhý gól Sapeláků Zamazal.Ještě před polačasovým hvizdem mohli Sapeláci skórovat potřetí,domácí gólman však zachránil.
V 55. minutě vydřel ztracený míč Vacek a po čtyřicetimetrovém sprintu vybídl ke skórování Rychteckého,který akci učebnicově zakončil.Vypadalo to,že je utkání rozhodnuto,ale opak byl pravdou.Sapeláci přestali poctivě pracovat,nedůsledně obsazovali a začali hrát profesorský fotbal.Byli za to právem potrestáni nejlepším hráčem domácích Havlíkem,který během dvou minut dokázal dvěma hlavičkami snížit na rozdíl jediné branky 2-3 a vyrovnání viselo ve vzduchu a to doslova.Havlík mohl v 68. minutě hlavou vyrovnat.Nestalo se tak a tak Zamazal v 81.minutě unikl po křídle a naservíroval míč Morkusovi,který s přehledem pojistil vítězství Sapeláků 2-4.
Sapeláci tak byli za svou aktivní a dá se říci i pohlednou hru odměněni prvním vítězstvím na hřišti soupeře a nyní se mohou v klidu připravovat na velmi těžký duel s jedním z favoritů soutěže,momentálně druhým týmem tabulky celkem Bystřice.
Nejlepší hráči:Morkus,Špendlíček,Vacek.
Sudí:Švehla z Humpolce,150 diváků.
ŽK: 3 - 3, bez vyloučených.
Sestava: Koubek - Špendlíček,Tržil,Reiterman,Slezák - Vacek /69.Fišer/,Morkus,Brnický,Barák /88.Černý/-Rychtecký,Zamazal.





zpět na seznam aktualit