Aktuality

06.08. 2017 SAPELI POLNÁ - SK OKŘÍŠKY 0 - 2 / 0-1 /

ikona6.jpg

Již v první minutě utkání měli Sapeláci  dvojnásobnou tutovku, po přesném centru Davida Macka hlavičkoval v malém čtverci neobsazený Petr Navrátil, gólman Fiala hlavičku s námahou vyrazil před sebe, poradil si však i s dorážkou, kterou vytěsnil na rohový kop.Ve 12.minutě pronikl do naší šestnáctky okříšsky Tůma, s jeho lehkou střelou neměl Ivan Rezničenko žádné problémy.Ve 20. minutě unikl po levém křídle Petr Barák, na šestnáctce našel Petra Maška a po jeho sklepnutí stanul Jakub Szabó tváří v tvář gólmanu Fialovi, bohužel vypálil těsně vedle levé tyče hostující svatyně.Ve 22.minutě zahrával David Macko z cca 20 metrů přímý kop, jeho střela orazítkovala břevno Fialovy branky.Ve 24. minutě uvolnil Petr Mašek nabíhajícího Petra Kozojeda, ten se svojí loženkou nenaložil dobře.V 31.minutě vyslal Pavel Matějíček kolmici Jakubu Szabóvi, ten sice obešel gólmana, ale jeho střela šla těsně vedle.V 35. minutě po centru Macka vznikl před brankou Okříšek závar, a když už měl Petr Barák ruce nahoře, zastavil jeho bombu Jakub Szabó, který stál v cestě dráhy střely....A abychom si vybrali smůlu v maximální výši, tak přišla 45. minuta, v ní zbytečná ztráta míče, centr do naší šestnáctky, hlavička nepokrytého Dobského a Okříšky jdou do vedení 0-1. Takže místo, abychom alespoň o tři góly vedli, tak prohráváme o gól.



Do druhé půle šli Sapeláci  s cílem utkání otočit. Tento cíl byl prakticky nesplnitelný od 51. minuty, kdy sudí Fridrichovský dle našeho názoru nesprávně nařídil penaltu / podíváme se na video a potom zveřejníme přesné info /, ze které Dočkal zvýšil na 0-2. Sapeláci utkání nezabalili, naopak, jejich snaha s utkáním ještě něco udělat, trvala až do konce zápasu. V 53. minutě pálil v dobré pozici Petr Kozojed, obrana hostí jeho střelu, tak jako řadu dalších dokázala zblokovat. V 55. minutě nádherně vypálil zpoza šestnáctky do šibenice Pavel Matějíček, Fiale předvedl fantastický zákrok.O minutu později pálí v šestnáctce Petr Mašek, vzápětí Jakub Szabó - opět bez gólového efektu.V 56. minutě hlavičkuje Petr Navrátil ze tří metrů těsně vedle..V 68. minutě vznikne obrovský závar před brankou hostí, bomba Davida Macka je sražena, bomba Jakoba Szaba rovněž, jeho dorážka jde potom mimo.Naši hráči již hrají vabank a tak se Okříšky dostanou do velké šance, kterou však zlikvidují Ivan Rezničenko se Štěpánem Bambulou. Hrajeme nezvykle na tři útočníky, hradbu hostujících beků nepropálil ani Petr Kozojed, ani David Macko, Kuba Szabó střílí těsně vedle, Štěpán Bambula nad a Michal Příhoda pálí do tyče......Sudí přidává čtyři minuty za neustálé zdržování hostí, ale dnes by jsme asi gól nedali ani do večera!



V první půli jsme hráli víc na krásu, než na účel,pohrdli jsme spoustou šancí a  v poslední minutě první půle jsme inkasovali. Když jsme za to chtěli v druhé půli pořádně vzít, tak přišla hned runá do vazu / penalta??/ a do konce zápasu jsme se snažili dobýt Fialovu svatyni. Bohužel neúspěšně.Oceňuji velkou snahu týmu , že i za nepříznivého stavu chtěli utkání otočit, ale dnes bychom nedali gól ani kdyby byl třetí poločas.



VYLOŽENÉ ŠANCE:  SAPELI  12  -  OKŘÍŠKY 3



Nejlepší hráči: NIKDO



góly: 45.Dubský, 51.Dočkal /PK/



Sudí: Fridrichovský, Dvořák, Šťastný. ZK: 1-3 /Tržil/, bez vyloučených. 120 diváků.



Delegátem svazu byl předseda KFS Vysočina pan Miroslav Vrzáček.



Sestava SAPELI: 



Rezničenko - Tržil, Boháček, Barák, Bambula - Matějíček /77.Příhoda/, Navrátil / 68.Vacek/, Macko, Kozojed - Mašek /60.Varhaník/, Szabó.



 






zpět na seznam aktualit