Aktuality

03.08. 2017 ŠPENDLA A REITRI KRALUJÍ V HODNOCENÍ HRÁČSKÉ VĚRNOSTI KLUBU

pohar.jpg

Slůvko "VĚRNOST" se v dnešní době už moc nenosí v osobním, profesním a ani třeba ve sportovním životě. Existují však občas i  vyjímky a tak máme to štěstí, že i u nás takto mimořádné osobnosti máme a je velká čest s nimi strávit kus života.



Když před 19 lety přicházel čerstvě pětadvacetiletý Milan Špendlíček do našeho klubu, hrával pravého beka v I.B. třídě a asi stěží mohl předpokládat, že po devatenácti letech bude mít na svém kontě devět let v krajském přeboru a ve 44 letech zahájí / pokud se nic mimořádného nestane / svoji dvacátou sezónu v dresu Sapeláků a desátou v krajském přeboru.Svůj tým opět povede s kapitánskou páskou a se svou buldočí zarputilostí ho bude chtít dovést k vítězství nad Okříškami.



Druhou největší osobností našeho týmu je bezesporu Milanův druh v kopačkách i na "seminářích" Tomáš Reiterman. Reitri má na svém kontě jen o dvě služební léta méně, tzn. že začne kroutit osmnáctou sezónu. Takže když to sečteme, tak dva bezesporu největší srdcaři našeho týmu věnovali dohromady "partě z periferie" 36 let života. Jen o pět let méně má na svém triku předseda klubu Jirka Babínek, který letos zahajuje čtvrtou desítku svého působení v TJ. Manažer  a správce stadiónu Honza Komárek má na svém kontě let pětadvacet.



 



 TAKTO TEDY VYPADÁ SOUČASNÁ "VĚRNOSTNÍ" TABULKA TJ SAPELI



 



Jiří Babínek  - 30 let



Jan Komárek - 25 let



Petr Klíma - 19 let



Milan Špendlíček - 19 let



Tomáš Reiterman - 17 let



Petr Tržil - 13 let



Petr Barák - 8 let



Jan Vacek - 8 let



Petr Koubek - 7 let



Patrik Fišer -  6 let



Jakub Szabó - 5 let



 



Věřme, že i v budoucnu budeme mít v klubu hodně dlouhověkých srdcařů, kteří i nadále budou držet pohromadě tu naši skvělou "partu z periferie".



 



 



 


Foto největších srdcařů si můžete prohlédnout zde.





zpět na seznam aktualit