Aktuality

23.07. 2017 SAPELI POLNÁ - HFK Třebíč 1 - 1 / 1-0 /

ikona6.jpg

Sapeláci se na utkání velmi těšili, ovšem jejich řady vlivem dovolených, zranění a turnaji v malé kopané natolik prořídly, že k zápasu bylo připraveno pouze 12 hráčů. Jejich přístup  byl však velmi dobrý a jelikož soupeř chtěl hrát fotbal, jednalo se o kvalitní přípravu.



Ve čtvrté minutě zakombinovala dvojice David Macko- Marian Antoš, druhý jmenovaný skvěle odcentroval na hranici malého čtverce, tísněný Franta Krupica však minul branku.Ve 12. minutě sklepl Petr Kozojed míč skrz beky pro Lukáše Varhaníka, ten napálil míč do boční sítě. V 16.minutě vysunul David Macko Frantu Krupicu, ten šel sám na gólmana, ale přestřelil.V 18. minutě zahrával David Macko roh, hostující beci odvrátili míč za šestnáctku, kde ho bez přípravy napálil Petr Kozojed a vstřelil svoji první branku v dresu Sapeli 1-0. V 19. minutě měli první šanci hosté, hlavička jejich osamoceného útočníka šla mimo naši branku.Ve 20.minutě uvolnil David Macko Petra Kozojeda, ten však svůj souboj s gólmanem hostí nevyhrál.Ve 27. minutě jsme měli další tutovku, Lukáš Varhaník vše provedl skvěle, ale jeho jedovka skončila těsně vedle třebíčské branky.Ve 42.minutě postupoval sám na brankáře hostí David Macko, jeho pumelenice bohužel minula zařízení. Ve stejné minutě vystřelili i hosté, tečovaná střela skončila mimo naši branku. První půle tedy skončila naším hubeným vedením, což byla velká škoda, neboť tři-čtyři branky bychom si za svůj výkon a vypracované šance zasloužili.



Do druhé půle hosté poslali čtyři čerstvé síly, což třebíčským výrazně pomohlo, získali herní převahu, přesto jsme si dokázali v druhé půli vytvořit více šancí než soupeř. Ve 47.minutě ztratil David Macko zbytečně míč, hosté šli do brejku, který zahasil až včasným vyběhnutím novic v naší brance Milan Cháb.V 52. minutě připravil Petr Navrátil tutovku pro Petra Kozojeda, který tentokrát branku minul.V 65. minutě jsme dvakrát precizně vypálili, zpoza šestnáctky levačkou David Macko, z 35 metrů Michal Příhoda. V 75.minutě vyslal Petr Navrátil přesnou uličku pro Petra Kozojeda, ten byl v úniku opět neúspěšný, napálil míč do vyběhnuvšího gólmana.V 76. minutě hlavičkoval v malém čtverci Petr Mašek, gólman hostí opět zachránil.V 77. minutě perfektně připravil Petr Mašek tutovku pro Petra Navrátila,i jeho gólovou střelu gólman Třebíče zlikvidoval.V poslední desetiminutovce nám přece jen proti mladému a běhavému celku z vyšší soutěže došel dech. V 80. minutě ještě vytáhl výborný zákrok Milan Cháb, dvě minuty před koncem jsme však faulovali ve vlastní šestnáctce a ze správně nařízené penalty hosté vyrovnali.



Odehráli jsme kvalitní přípravu, vlivem náročného programu, úmorného vedra, běhavého soupeře a hlavně nedostatku hráčů jsme cenné vítězství nakonec neudrželi. Více však mrzí spousta zahozených šancí.



gól: 18.minuta  Petr Kozojed.



Sudí: Zdeněk Bílek, bez karet, 20 diváků.



Nejlepší hráči: Martin Boháček, Petr Tržil, Petr Kozojed.



Sestava SAPELI:



Milan Cháb - Petr Tržil, Tomáš Reiterman, Michal Příhoda, Martin Boháček - Petr Kozojed, Petr Navrátil, David Macko, Marian Antoš - Lukáš Varhaník, František Krupica / Petr Mašek /.






zpět na seznam aktualit