Aktuality

19.03. 2012 SAPELI POLNÁ _ TJ Věžnice 1 - 0

ikona1.jpg


V generálce před jarní částí nastopili Sapeláci již na svém domácím stadionu ve Stáji,soupeřem jim bylˇ"Á" třídní tým TJ Věžnice. Domácí trenér Jan Chramosta a jeho asistent Petr Klíma postrádali hned čtveřici hráčů /zraněné Padrnose,Fišera,Šebestu a nemocného Vacka/ a byli proto nuceni udělat několik změn v sestavě.
První půle měla průměrnou úroveň,hrálo se víceméně ve středu hřiště,bez výraznějších šancí na obou stranách.Hosté se soustředili na dobrou defenzivu,domácí měli problémy s finální přihrávkou.V druhé půli domácí přidali,po pěkné kombinaci Rychteckého s Morkusem druhý jmenovaný s přehledem zavěsil 1 - 0.Sapeláci měli trvalou územní převahu,ale v závěru akcí buď pokazili finální přihrávku /Rychtecký,Zamazal,Matoušek... nebo v koncovce zklamali /Zamazal,Rychtecký,Barák..../.
V utkání byla vidět řada dobrých věcí,ale i hodně nedostatků,které by zcela jistě byly v mistrovských utkáních potrestány.V závěru utkání byl zraněn domácí gólman Krpálek.
Nejlepším hráčem byl tentokrát Luboš Morkus,v dobrém světle se jevili oba gólmani /Koubek i Krpálek/ i stoperská dvojice Reiterman,Tržil/.Nejpoctivějším hráčem byl tradičně Marek Zamazal.

Gól: Morkus,poločas: 0 - 0
Rozhodčí: Šula,Krejčí,Babínek jun.
Diváků: 30
Sestava: Koubek /46.Krpálek,85.Koubek/ - Tržil,Reiterman,Špendlíček /46.Černý/,Slezák /60.Zeman/ - Barák,Brnický,Morkus,Zamazal - Rychtecký,Matoušek /80.Slezák/





zpět na seznam aktualit