Aktuality

18.06. 2017 TATRAN ŽDÍREC NAD DOUBRAVOU - SAPELI POLNÁ 0 - 1 / 0-0 /

ikona6.jpg

Poslední utkání v letošní sezóně čekalo na Sapeláky na půdě vítěze přeboru - ždíreckého Tatranu. Náš tým měl již v pátek oficiální zakončení sezóny, v sobotu pokračovala oslava narozenin ve Studýnkách. Navíc jsme nemohli počítat hned s šesticí hráčů / zraněnými Petrem Takácsem, Petrem Tržilem, Petrem Maškem, Milan Špendlíčkem a Petrem Barákem a potrestaným Davidem Mackem/.Vyhlídky na úspěch tedy nebyly ideální.



První půle byla celkem opatrná, oboustranně vyrovnaná, větší šance však měli naši hráči. V 10. a 11. minutě stříleli domácí mimo naši branku, o minutu později se již mezi tyče trefili, ale Honza Herink byl připraven. V 15.minutě připravil Filip Dvořáček pro Michala Příhodu loženku, bohužel jsme neskórovali.V 16.minutě unikl domácí Klimeš, Honza Herink však vyběhl včas.Ve 27.minutě našel krásný pas Filipa Dvořáčka naběhnuvšího Michala Příhodu, toho však vychytal domácí gólman Pometlo. Ve 41.minutě unikl Patrik Fišer, byl sražen a s přímým kopem Filipa Dvořáčka si poradil Pometlo.



Druhá půle začala standartkou domácích z hranice šestnáctky, Honza Herink ji vyrazil na rohový kop.V 52.minutě měl gólovku Pavel Matějíček, byl ztažen za ruku, ale nepískalo se.V 56.minutě se již skóre měnilo, Honza Vacek centroval a Tomáš Reiterman nenechal nikoho na pochybách, že je výtečným hráčem i v pokutovém území soupeře, jeho angličan poslal Sapeláky do vedení 0-1.V 64.minutě domácí v dobré šanci přestřelují naši branku. V 73.minutě připravil Honza Vacek tutovku pro Kubu Szabóa, ten však pálí pouze do Pometla.O minutu později domácí ve slibné situaci znovu přestřelují. Další výbornou možnost neproměňuje Kuba Szabó a tak se čeká závěrečný nápor domácích - naše defenziva však pracuje skvěle a tak je gól našeho kapitána Tomáše Reitermana jediným gólem v utkání a znamená cenné vítězství na půdě lídra soutěže.



Naši hráči opět předvedli skvělý kolektivní výkon a po probdělém pátku i sobotě je to neuvěřitelné. Hráli jsme poctivě, zodpovědně a s chutí a byli jsme za to odměněni.



nejlepší hráči: Tomáš Reiterman, Alexander Kovář, Štěpán Bambula.



Gól: 56. Tomáš Reiterman



Sudí: pánové Straka, Stehlík, Niederle. Žk: 4-1 / Jakub Szabó /. Bez vyloučených. 220 diváků.



Sestava: Herink - Kovář, Reiterman, Bambula, Boháček - Matějíček, Fišer,Navrátil,Dvořáček -  Vacek, Příhoda / 62.Szabó, 90.Špendlíček /.



 


Foto Sapeláků z utkání ze Ždírce si můžete prohlédnout zde.





zpět na seznam aktualit