Aktuality

03.06. 2017 SLOVAN HAVLÍČKŮV BROD - SAPELI POLNÁ 2 - 1 / 2-1 /

ikona6.jpg

Sapeláci odcestovali na šlágr kola - utkání druhého s třetím citelně oslabeni. K dispozici nebyli kapitán Tomáš Reiterman,obránce Petr Takács, záložníci Alda Kovář a  Pavel Matějíček a útočník Petr Mašek. Obětavě nastoupili Filip Dvořáček a Petr Barák, ten však utkání nedohrál.



V 6.minutě unikl z vlastní poloviny David Macko, na šestnáctce uvolnil Kubu Szabóa, jeho střelu bohužel srazil obránce na rohový kop.Ve 14. minutě se osmělují domácí a střelu zpoza šestnáctky nadvakrát likviduje Honza Herink.V 16.minutě je na půlící čáře před zraky hlavního i jeho asistenta zezadu faulován Kuba Szabó, sudí nepíská, domácí jdou do protiútoku, střelu z úhlu Honza Herink vyráží, míč potom z jednoduché pozice doráží Teplan 1-0. Ve 22.minutě řeší závar u naší branky odkopem Martin Boháček.V 33.minutě jsme byli oopět nedůrazní, domácí hráč přešel přes tři naše, až narazil na Petra Tržila, který s faulem odebral míč hráči Slovanu.Následovala penalta , z níž Háněl zvýšil na 2-0. /Zajímavostí je, že ve dvou utkáních se Slovanem se proti nám kopali tři penalty, ale na rozdíl od dvou vymyšlených sudího Kučewríka ve Stáji, byla tato odpískaná správně/. Ve 41.minutě našel Petr Navrátil mazácky Filipa Dvořáčka a ten přesným lobem snížil na 2-1. Domácí šli tak po první půli do kabin se zaslouženým vedením.



Do druhé půle vystřídal zraněného Kubu Szabóa Michal Příhoda.Naši hráči přidali na obrátkách, byli velmi aktivní a začali hráče Slovanu přehrávat.Bohužel jsme nedokázali slibně se rozvíjející akce dotáhnout do konce.V 59.minutě musela odstoupit pro zranění další opora týmu - Petr Barák, nahradil ho Milan Špendlíček. V 61.minutě měli šanci domácí, nepřekonali však Honzu Herinka.O dvě minuty později výborně hrající David Macko vysunul Štěpána Bambulu, ten šel sám na gólmana, který mu dobře vyběhl a nakonec nájezd zneškodnil.Sapeláci byli i nadále lepším týmem, v neskutečném horku dokázali přehrávat velmi kvalitní tým domácích a vyrovnání viselo ve vzduchu. Bohužel David Macko, Michal Příhoda, Martin Boháček ani Honza Vacek nedokázali dopravit míč do brodské sítě a tak i přes výborný výkon v druhé půli odjíždíme z Brodu bez bodu i když se vztyčenou hlavou.



I přes velké oslabení jsme předvedli v druhém poločase vynikající výkon a bod za remizu bychom si zasloužili. Bohužel, nedopadlo to, ale před výkonem našeho týmu v druhé půli smekám, naši borci hráli skvěle.



Nejlepším hráčem na hřišti byl David Macko, výteční byli i Patrik Fišer, Štěpán Bambula a Martin Boháček.



Góly: 17.Teplan, 34.Háněl - 41.Filip Dvořáček.



Sudí: pánové Dvořák, Šula, Mička. ŽK: 0-3 / Petr Tržil, David Macko, Jakub Szabó /. Bez vyloučených.  100 diváků.



Delegát svazu: pan Vidlák.



Sestava:



Herink - Tržil, Boháček, Barák / 59.Špendlíček/, Bambula - Vacek, Fišer / 81.Brnický /, Navrátil, Dvořáček - Szabó / 46. Příhoda /, Macko.






zpět na seznam aktualit