Aktuality

28.05. 2017 SAPELI POLNÁ - SLAVOJ ŽIROVNICE 3 - 2 / 0-1 /

ikona6.jpg

 



 



Sapeláci nastoupili do utkání bez několika opor / Filipa Dvořáčka, Pavla Matějíčka, Petra Takácse a Jakuba Szaba /, přesto byli v utkání velkým favoritem, čemuž úvod utkání nasvědčoval. Již v 5.minutě vypálil ze šestnáctky David Macko, gólman jeho střelu pouze vyrazil a dorážku Petra Navrátila zastavila tyč žirovnické svatyně.Přišla však 13.minuta, hosté zahrávali z poloviny hřiště přímý kop, naše defenziva situaci podcenila a hosté se zcela zadarmo dostali do vedení Knotkem 0-1.V další desetiminutovce byli naši hráči jako opaření a až ve 26.minutě vyslal Petr Mašek do šance Petra Navrátila, jeho střela z otočky však minula soupeřovu branku.O minutu později připravil Petr Mašek další výbornou situaci, tentokrát uvolnil Michala Příhodu, jeho zakončení se ale také nevešlo mezi tři tyče.V 31.minutě výborně spolupracovali  Petr Navrátil a David Macko, druhý jmenovaný nepřekonal hostujícího gólmana Dvořáka, ten stačil vyrazit míč na rohový kop.V 37.minutě nádherně vypálil zpoza šestnáctky Patrik Fišer, gólman hostí skvělým zámkrokem konečky prstů vytěsnil míč na rohový kop.V 38.minutě se dostali do velké šance hosté, Honza Herink jim však zvýšení skóre nedovolil.O minutu později jsme vytvořili velký závar u branky žirovnických, ale nic toho nebylo, zrovna tak těsně před půlí při hlavičce Petra Maška po centru Michala Příhody.



Do druhé půle jsme šli s přeskupeným týmem a s jednou změnou, Honza Vacek nahradil Michala Příhodu.Naši hráči přidali na aktivitě a žirovnické dostávali stále do větších problémů.V 50.minutě uvolnil Petr Mašek nabíhajícího Petra Baráka, žihadlo z jeho levačky skončilo těsně vedle branky Dvořáka. O dvě minuty později centruje David Macko, hlavičku Petra Navrátila kryje gólman hostí.V 59.minutě připravil Petr Navrátil loženku pro Petra Maška, ten z hranice penalty přestřeluje. V 62.minutě unikne po pravém křídle Petr Barák a jeho přesný centr před branku proměňuje ve vyrovnávací gól 1-1.O minutu později Petr Navrátil těsně nedosáhl na střílený centr Štěpána Bambuly.V 70. minutě již Sapeláci vedli, Petr Mašek sklepl míč Petru Navrátilovi a ten střelou zpoza šestnáctky s přispěním teče obránce poslal Sapeláky do vedení 2-1.Následovaly dvě obrovské tutovky v podání Petra Maška /nevydařený lob/ a Petra Navrátila / nad branku/, jejich neproměnění mohlo být zcela fatální.V 74.minutě, po centru do naší šestnáctky si náš kapitán Tomáš Reiterman nešťastně srazil míč za záda Honzy Herinka 2-2. V 85. minutě jsme vytvořili obrovský závar před brankou hostí, ale míč jsme do sítě nedotlačili. Až přišla 88.minuta, na rohový kop Davida Macka si naběhl nejlepší hráč dnešního utkání Petr Navrátil a svým třetím gólem v utkání rozhodl o vítězství svého týmu 3-3.



Nejlepší hráči: Petr Navrátil, Patrik Fišer, Petr Barák,Štěpán Bambula..



Góly: 62.,70.a 88. Petr Navrátil - 13.Knotek, 74. vlastní Tomáš Reiterman.



Sudí: Pánové Lukáš Jílek, Milan Kučerík a František Novotný. ŽK: 1-2 / Petr Tržil /, bez vyloučených. 



Delegát svazu : Pan Roman  Šoukal. 100 diváků.



Sestava: Herink - Tržil,Reiterman, Barák, Bambula - Macko, Navrátil, Fišer / 78. Špendlíček /, Boháček - Příhoda / 46. Vacek /, Mašek.






zpět na seznam aktualit