Aktuality

07.05. 2017 SAPELI POLNÁ - DESTRUKCE JAROMĚŘICE NAD ROKYTNOU 3 - 3 / 2-1/

ikona6.jpg

 Utkání začlo hezky zostra, již ve čtvrté minutě poslal Milan Špendlíček přesnou uličkou do úniku Michala Příhodu, ten přehodil gólmana, ale bohužel velmi těsně i branku Šebely. Hned o minutu později mohlo platit nedáš dostaneš a Honza Herink zlikvidoval tutovku hostí. V šesté minutě připravil Filip Dvořáček další loženku pro Michala Příhodu, opět bez gólového efektu. V 17.minutě opět unikl obraně hostí Michal Příhoda a znovu ztroskotal na gólmanovi.V 19.minutě nezbylo hostujícímu obránci při úniku Michala Příhody nic jiného než zatáhnout za záchranou brzdu, následoval pokutový kop, který proměnil Filip Dvořáček 1-0. Ve 23.minutě si vytvořili u naší branky nebezpečnou situaci hosté, naši obránci stihli střelu srazit na rohový kop.V 33. minutě podnikl další únik Michal Příhoda, nebylo mu však přáno. V 33.minutě hosté vyrovnali tečovanou střelou zpoza šestnáctky Stejskalem 1-1.Ve 42.minutě podnikli hosté brejk, který zakončil Míča hlavičkou nad.Ve 43.minutě přiklepl Filip Dvořáček míč Petru Navrátilovi, ten si udělal ze čtyř hráčů soupeře slalomové tyče a angličanem vrátil Sapelákům vedení 2-1.



V 55.minutě byli v dobré situaci hosté, naši beci situaci zvládli.V 59.minutě jsme špatně pokryli v šestnáctce Míču, výborně se zbavil dvou beků a přesně zakončil 2-2.Potom předvedl nádherný slalom Patrik Fišer, když už byl sám před gólmanem, tak byl sražen - píšťalka se však neozvala.Ve 33.minutě po dlouhém autu Petra Navrátila unikl Michal Příhoda, dal pod sebe na Honzu Vacka, jeho bombu vyrazil Šebela, na dorážku Kuby Szabóa již nestačil 3-2.Když už to vypadalo, že si tři body pohlídáme, tak jsme udělali obrovskou minelu a těsně před závěrečným hvizdem jsme inkasovali na 3-3 z kopačky Hoška.



Měli jsme veliké problémy se sestavou, utkání jsme odmakali, třikrát jsme vedli, třikrát nám soupeř dokázal vyrovnat, z toho jednou v 90.minutě.Neproměnili jsme snad deset tutovek, Michal Příhoda odehrál fantastický zápas, ale spálil co mohl. Z remízy jsme zklamaní.



Soupeř začně posílil, má velkou kvalitu, ale neustálá vulgární kritika k sudím vnesla do utkání úplně zbytečnou nervozitu, která neskončila ani konečným hvizdem. Z tohoto pohledu nebylo utkání dobře řízeno, pár karet na začátku by snad udělalo pořádek a hrál by se výborný fotbal, na který hosté bezesporu mají.Takto prvně uráželi jen sudí, potom i hráče, střídačku a víc se hádalo než hrálo. Ale alespoň nás tentokrát nepoplivali a nepolili pivem, jak je to v Jaroměřicích tradicí...



góly: 19.Filip Dvořáček / PK /, 43.Petr Navrátil, 77. Jakub Szabó - 33.Stejskal, 59.Míča, 90.Hošek   80 diváků.



Nejlepší hráči Sapeli: Petr Barák, Tomáš Reiterman, Milan Špendlíček.



rozhodčí:pánové Straka, Svoboda, Petrlík. ŽK: 1-5, bez vyloučených. Delegát KFS Vysočina: pan Beneš.



Sestava: Herink - Tržil, Reiterman, Barák, Boháček - Fišer /67.Szabó/, Vacek, Macko /16.Navrátil/, Dvořáček - Špendlíček, Příhoda.



 


Foto z utkání s Jaroměřicemi si můžete prohlédnout zde.





zpět na seznam aktualit