Aktuality

30.04. 2017 KOVOFINIŠ LEDEČ N.SÁZAVOU - SAPELI POLNÁ 3 - 0 / 2-0 /

ikona6.jpg

Na Sapeláky čekal jeden z nejtěžších soupeřů, navíc ńebyla k dispozici hned čtveřice defenzivních hráčů - Petr Barák, Tomáš Reiterman, Petr Takács a Milan Špendlíček.K tomu se již v první půlhodině zranil Petr Mašek, který musel z utkání odstoupit.Na podzim jsme ve Stáji ledečské porazili 4-0, ale dnes to byl úplně jiný zápas.



Úvodní čtyři minuty nenasvědčovaly nic zvláštního, právě naopak vytvořili jsme si po pravé straně solidní závar před Bezděkovou brankou. V minutě páté s námi bylo zle. Nedůrazně jsme dvakrát odkopli míč, ten zůstal i nadále v moci domácího útočníka Jana Peška, kterého jsme v šestnáctce faulovali a nařízenou penaltu proměnil Nepovím 1-0.O minutu později mělo být vyrovnáno, David Macko připravil tutovku pro Michala Příhodu, ten jí však pohrdl.Ve 13.minutě přehodil Honza Vacek domácí obranu, střelu Petra Navrátila srazil domácí obránce na roh.Ve 21.minutě se skóre měnilo podruhé a opět v náš neprospěch.Po ztrátě míče ve středu hřiště, následovala kolmice za obranu, míč převzal / v ofsajdu??/ nejlepší hráč na place Jan Pešek a s přehledem zvýšil na 2-0.Ve 23.minutě pálili po rohovém kopu domácí - Honza Herink byl připraven.O tři minuty později Petr Mašek skvěle uvolnil Michala Příhodu, ten šel sám na branku, ale opět neuspěl.V 33. minutě další ztráta míče ve středu pole, domácí útočník si to hasil sám na našeho gólmana naštěstí zakončil mimo branku.V 38. minutě gólovku Kuby Szabóa zastavuje praporek asistenta rozhodčího. Ve 43.minutě domácí naštěstí špatně vyřešili svůj brejk ve kterém byli ve velkém přečíslení.



Ve druhé půli jsme chtěli s utkáním něco udělat, ale v rozmezí tří minut ve 46.-48. minutě měli domácí tři velké šance.Dvakrát minuli branku a jednou situaci zachránil Filip Dvořáček.Od 50.-70.minuty jsme náš výkon zvedli a snažili jsme se vstřelit kontaktní gól.V 53.minutě vysunul Honza Vacek Pavla Matějíčka, ten servíroval do tutovky pro Kubu Szabóa, domácí beci stihli situaci zachránit.V 61.minutě střílíme po centru do šestnáctky mimo branku.V 64.minutě smolař dne Michal Příhoda opět nevyzraje v ložence na domácího gólmana a začínáme se smiřovat s tím, že dnes nedokážeme dát gól. Ten nakonec dají minutu před koncem po rohovém kopu opět domácí Petrem Peškem a uzavírají skóre na 3-0.



Je třeba říci, že domácí vyhráli naprosto zaslouženě. Byli dravější, bojovnější, poctivější, důraznější, prostě na nich - na všech jejich hráčích bylo vidět, jak si jdou za vítězstvím.My jsme tentokrát zklamali. Chyběla nám pokora, osobní statečnost v soubojích,byli jsme měkcí, nepoctiví ve hře, neměli jsme ani střelecké štěstí. Neúčast defenzivních bojovníků byla znát ještě více než jsme si před utkáním mysleli.Prostě dnes můžeme pouze poblahopřát soupeři k zaslouženému vítězství a od příštího týdne se musíme začít poctivě připravovat na Jaroměřice.



Nejlepší hráči: Nikdo z našeho týmu nepodal v Ledči výrazný výkon.



Góly: 6.Nepovím /PK/, 21.Jan Pešek, 89.Petr Pešek.



sudí: Miroslav Fridrichovský, Lukáš Machač, Pavel Doskočil. ŽK: 2-2 / Petr Navrátil, David Macko/. 200 diváků.



Sestava: Herink - Tržil, Boháček, Bambula, Dvořáček - Matějíček, Navrátil, Vacek, Macko - Mašek / 27.Szabó /, Příhoda / 74.Fišer /.






zpět na seznam aktualit