Aktuality

09.04. 2017 SAPELI POLNÁ - AFC HUMPOLEC 1 - 0 / 0-0 /

ikona6.jpg

Sapeláci měli před utkáním velké trable se sestavou / zranění jsou T.Reiterman, P.Takács a J.Szabó /, s velkým sebezapřením nakonec obětavě nastoupili F.Dvořáček, P.Barák a P.Matějíček. 



Úvod utkání vyšel našemu týmu, již ve čtvrté minutě připravil Petr Mašek tutovku pro Pavla Matějíčka, ten však na malém čtverci nedokázal procedit Kříže. O minutu později skvěle zakombinovali David Macko a Filip Dvořáček, Kříž svůj tým opět podržel. V osmé minutě po centru Milana Špendlíčka hlavičkoval Filip Dvořáček na malém vápně, gólman hostí opět výborně zasáhl.V téže minutě srazil obránce hostí dělovku Michala Příhody na rohový kop. Postupně se na bezvadně připraveném trávníku začali prosazovat i hosté. V 11. minutě pěkně vypálili spoza šestnáctky, ale střela se mezi tři tyče nevešla. V 19. minutě skvěle zasáhl Honza Herink, když vyrazil gólovou střelu humpoleckých z bezprostřední blízkosti, rovněž ve 23.minutě kryl nebezpečnou akci hostí. Ve 26.minutě připravil Filip Dvořáček palebnou pozici pro Davida Macka, gólman Kříž se opět vyznamenal. O minutu později vyráží Honza Herink bombu soupeře z hranice šestnáctky nad branku a když o pět minut později hosté z odraženého míče přestřelují branku, končí první půle bezbrankovou remízou.



Do druhé půle jsme zmobilizovali síly a pokud měl v první půli mírně navrch Humpolec, tak v půli druhé tahali za delší konec provazu naši borci. V 48.minutě Petr Mašek skvěle uvolnil agilního Michala Příhodu, ten však pouze napálil míč do vyběhnuvšího gólmana Kříže. V 57. minutě střílí hosté z 20 metrů, střelu sráží naše obrana na roh. Ve 58.minutě se uvolnil v šestnáctce Filip Dvořáček, bohužel z otočky přestřelil branku.Dvakrát měl smůlu v zakončení výborně hrající Pavel Matějíček.V 67.minutě vystřídal perfektně hrajícího Milana Špendlíčka Petr Navrátil a  ještě zvedl výkon záložní řady.V 69. minutě se děly věci - hráči SAPELI vytvořili před brankou soupeře obrovský závar, a ani na šestkrát nebo nasedmkrát jsme nedokázali skórovat - chytal gólman, hráči, břevno, prostě všechno, ale stav zůstal nezměněn. O minutu později, v minutě sedmdesáté, se přece jen Sapeláci dočkali.Ve středu hřiště vyhrál Petr Navrátil hlavičkový souboj, vysoký míč  prodloužil Filip Dvořáček patičkou  na unikajícího Michala Příhodu a ten svůj dnešní výborný výkon korunoval nádherným rozhodujícím gólem.  Jeho bomba z plného běhu vymetla pavouky z Křížovy svatyně a vzhledem k tomu, že měli Sapeláci již zbytek utkání pod kontrolou znamenala tři body pro naše borce.



Dnes zaslouží celý tým / samozřejmě včetně náhradníků/ absolutorium. V nelehké zdravotní situaci se všichni vydali na maximum a za to získali vítězství nad výborným soupeřem. Těžko hledat nejlepší hráče, všichni byli výborní, přesto jmenujme famózní výkon Petra Baráka a výtečný herní  projev Pavla Matějíčka, Honzy Herinka a Filipa Dvořáčka.



gól: 70.min - Michal Příhoda



Sudí: Lukáš Jílek, Martin Večeřa, Marek Havlín. ŽK: 2-1  / M.Špendlíček, P. Fišer /, bez vyloučených, 110 diváků.



Sestava: Herink - Tržil, Boháček, Barák, Bambula - Matějíček, Špendlíček / 64.Navrátil /, Macko, Dvořáček - Mašek /77.Vacek/, Příhoda / 87. Fišer /.






zpět na seznam aktualit