Aktuality

01.04. 2017 FC Chotěboř - SAPELI POLNÁ 1 - 1 / 0-1 /

ikona6.jpg

V první pětiminutovce domácí vyzkoušeli dvakrát Honzu Herinka střelami z 20 metrů a poté již převzali otěže utkání Sapeláci.V 7.minutě vypíchl Tomáš Reiterman soupeři míč, vysunul Michala Příhodu, ten svůj únik zakončil střelou nad chotěbořskou svatyni.V 11.minutě výborně zakombinovali Filip Dvořáček a Michal Příhoda, připravili tutovku pro Štěpána Bambulu, ten jí však pohrdl a přestřelil. O minutu později měl další možnost opět Štěpán Bambula, tentokrát po příhře Davida Macka. Štěpánovu bombu levačkou, tentokrát vyrazil reflexivně nohou domácí gólman.O dvě minuty později se řítil sám na gólmana Petr Navrátil, bohužel se nezadařilo. V 16. minutě zastavil domácí gólman Michala Příhodu zřejmě nedovoleně, ale hra pokračovala dál bez přerušení.Ve 20. minutě se výborně hrající David Macko protáhl do pokutového území, připravil tutovku, bohužel ani Tomáš Reiterman, ani Michal Příhoda na míč nedosáhli. I v dalších minutách jsme mohli skórovat. Nejprve David Macko naservíroval míč na malý čtverec pro Michala Příhodu, jeho střelu stihl zablokovat obránce, vzápětí se Michal neprosadil hlavou. Ve 24.minutě jsme se přece jen radovali. Po rohu Davida Macka vrátil míč do ohně Patrik Fišer a Filip Dvořáček poslal Sapeláky do vedení 0-1. O pět minut později vyslal David Macko do úniku Petra Navrátila, jeho bombu vyrazil gólman Vykoukal na rohový kop.O minutu později spálil dvě tutovky Michal Příhoda, jednou zachránil gólman, jednou před brankovou čárou zaskočil domácí obránce.Tím veliké šance v první půli pro Sapeláky skončily  a jak se později ukázalo bylo tomu tak i pro celý druhý poločas. Těsně před půlí si vytvořili tutovku i domácí, Honza Herink výtečně zakročil



Druhý poločas byl pravým opakem půle první. Bohužel jsme již tři minuty po obrátce inkasovali, po chybě ve středu pole, zůstal před naší šestnáctkou zcela osamocený Bělovský a bohužel mířil přesně k tyči 1-1.Tím domácí získali vítr do plachet a začalo jich být plné hřiště. V 59. minutě pálili domácí těsně nad naši branku, v 74. minutě vytáhl Honza Herink skvělý zákrok a vyškrábl míč na břevno, poté domácí dvakrát hlavičkovali mimo naši branku.Ještě dvě minuty před koncem mohli domácí rozhodnout, štěstí však stálo na naší straně.



Před utkáním jsme měli velké problémy se sestavou, nemohli nastoupit Petr Takács, Milan Špendlíček, Jakub Szabó a Pavel Matějíček, v průběhu utkání se zranili nedoléčení Filip Dvořáček a  Petr Barák,navíc ještě Tomáš Reiterman.Petr Barák musel střídat, zranění Tomáš Reiterman a Filip Dvořáček utkání obětavě dohráli. V prvních třiceti minutách jsme excelovali, mohli dát pět gólů, dali jsme však jen jeden. Po obrátce domácí brzy vyrovnali, my museli střídat, chotěbořští ovládli hru a těch pět gólů mohli dát také. Když k tomu připočtu hru ve velkém teple na umělce,na kterou jsou domácí zvyklí, tak bod bereme a chotěbořští také. Oba trenéři se shodli, že je remíza  spravedlivá. 



Nejlepší hráči: Tomáš Reiterman,David Macko, Honza Herink.



Sudí: Müller, Kučerík, Jílek,  žk: 0-1 / Petr Tržil / . 123 diváků, delegát Beneš.



Góly: 24. Filip Dvořáček - 48. Ondřej Bělovský



Sestava: Honza Herink - Petr Tržil, Tomáš Reiterman, Petr Barák / 64.Honza Vacek /, Martin Boháček - Štěpán Bambula, Patrik Fišer, Petr Navrátil / 71. Petr Mašek /, Filip Dvořáček / 89. Pavel Matějíček / - David Macko, Michal Příhoda.






zpět na seznam aktualit