Aktuality

12.03. 2017 SAPELI POLNÁ - NOVÁ VES 0 - 2 / 0-2 /

ikona6.jpg

Souboj tradičních rivalů opět přinesl kvalitní fotbal, v první půli měli navrch novovestští, drůha se hrála v režii našich borců. Jeden rozdíl to však mělo a to podstatný. Soupeř dokázal dvakrát skórovat, my ani jednou.



JIž v druhé minutě překombinovala krásnou akci trojice Petr Mašek-Jakub Szabó a Filip Dvořáček a zahodila tak jasnou tutovku. O dvě minuty později hlavičkoval Petr Navrátil po rohu Filipa Dvořáčka těsně nad branku Nové Vsi. Ve 14. minutě kryje Honza Herink tutovku soupeře, vzápětí hlavičkuje Filip Dvořáček nad branku po centru Davida Macka.V 19. minutě je sražen Filip Dvořáček, penaltu zahrává velmi laxně Kuba Szabó a goólman Nové Vsi ji chytá.O čtyři minuty později přichází trest, když se k odraženému míči po rohu dostane neobsazený hráč soupeře a z deseti metrů propálí vše, včetně našeho gólmana  0-1. V 38. minutě jsme blízko vyrovnání, bombu Petra Navrátila zastavuje tělem obránce, další bombu Kuby Szabóa vyráží gólman Nové Vsi na břevno. O dvě minuty později nás hosté trestají brejkem po pravém křídle 0-2.



Do druhé půle jsme nastoupili s třemi změnami a částečně jsme změnili posty. Naši hráči ještě přidali na aktivitě, v 55. minutě trefil Michal Příhoda pouze boční síť, v 57. minutě připravil David Padrnos tutovku pro Filipa Dvořáčka, bohužel skóre se neměnilo. V 62. minutě nastřelil Michal Příhoda tyč, o tři minuty později pálil vedle. Další možnosti Filipa Dvořáčka a Petra Navrátila zůstaly nevyužity a když chvilku před koncem David Padrnos v jasné tutovce zklamal, skončilo utkání dvoubrankovým vítězstvím Nové Vsi.



Sehráli jsme velmi kvalitní přípravné utkání, bylo vidět, že z našich hráčů začíná odcházet únava, oproti minulému utkání jsme na tom byli při práci s míčem o 100% lépe. Utkání jsme odmákli, hráli jsme s chutí, ale v šestnáctce soupeře musíme být agresivnější, hladovější, musíme více chtít dát gól. Hezká hra po vápno nic neřeší. Pochvala pro všechny hráče za přístup a nasazení. V utkání za nás nastoupil Pepík Pospíchal a vedl si velmi dobře. Z důvodu absence velkého počtu beků musel nastoupit Peťa Navrátil na pozici předstopera a zvládl to se ctí.



Sestava: Honza Herink - Petr Tržil, Petr Navrátil, Štěpán Bambula, Martin Boháček - Josef Pospíchal, Milan Špendlíček / 46. Honza Vacek /, David Macko, Filip Dvořáček - Jakub Szabó / 46. David Padrnos /, Petr Mašek / 46. Michal Příhoda /.



Absence: Tomáš Reiterman / Nový Zéland/, Petr Takács / zranění/, Patrik Fišer a Petr Barák / rodinné důvody /, Pavel Matějíček / nemoc/.






zpět na seznam aktualit