Aktuality

19.01. 2017 SPORTOVEC JIHLAVSKA 2016

pohar.jpg

Jihlavské listy ve spolupráci se statutárním městem Jihlava, Jihlavskou unií sportu a DDM Jihlava připravily již 17.ročník ankety o nejlepšího sportovce okresu Jihlava za rok 2016. V této elitní společnosti má naše TJ SAPELI POLNÁ  dva zástupce. V kategorii jednotlivců je to opora našeho týmu Filip Dvořáček / uveden pod číslem 11/, v kategorii kolektivů je to TJ SAPELI POLNÁ / uvedeno pod číslem 31 /.



Pokud chcete Filipa Dvořáčka a náš tým TJ SAPELI POLNÁ podpořit, můžete zaslat hlas prostřednictvím internetových stránek soutěže  /viz odkaz níže/,, případně vystříhnout, vyplnit a odeslat kupon z Jihlavských listů.



Internetové stránky soutěže jsou již v provozu / od 3.1.- 28.2./  - http://www.sportovecjihlavska.cz/ - dá se přes ně hlasovat, avšak vystřižený a doručený kupon z novin má hodnotu dvou hlasů oproti hlasu z internetu / ten má hodnotu jednoho hlasu/. Z každé emailové adresy lze hlasovat jen jednou pro každou kategorii, tzn. že ze stejné emailové adresy můžete poslat hlas do kategorie jednotlivců i kolektivů.



 



 


Zde přetiskujeme kompletní anketu SPORTOVEC JIHLAVSKA 2016





zpět na seznam aktualit