Aktuality

26.10. 2016 Je před námi utkání podzimu - V PÁTEK HOSTÍME ŽDÍREC

zapas.jpg

Je před námi poslední podzimní kolo krajského přeboru / příští týden bude ještě předehrávka 1.jarního kola s Budějovicemi /. Sapeláci zažívají další velmi vydařenou sezónu, neustále se drží na špici soutěže a momentálně mají již 26 bodů, což v této chvíli znamená 3.místo s tříbodovým mankem na vedoucí Ždírec. A právě tento tým se představí na našem stadióně ve Stáji.



Ždírečtí jsou největšími favority krajského přeboru, o to větší motivaci by měli mít naši hráči do pátečního střetnutí, ve kterém by měli  podat proti silnému soupeři maximální výkon. Je to jednoznačně vrchol podzimu, utkání třetího týmu s prvním, oba týmy jistě předvedou to nejlepší co v nich je, ale hrajeme doma a budeme chtít uspět za tři body!! Věříme, že se do pátku dají do kupy všichni hráči a až na Kubu Fice, který má vojenskou přísahu budeme mít k dispozici kompletní kádr.Pikantností duelu je i vzájemný souboj nejlepších gólmanů soutěže, jak náš Honza Herink, tak ždírecký Stanislav Pometlo mají zatím shodně 7 vychytaných nul!



Hlavním sudím je zkušený Miroslav Fridrichovský, asistenty budou Petr Kůrka a Marek Havlín, Delegátem svazu je ligový rozhodčí Zdeněk Dobrovolný.



Srdečně zveme naše příznivce na PÁTEK 28.10. v 10.30 na stadión TJ SAPELI do STÁJE!



 



 






zpět na seznam aktualit