Aktuality

19.04. 2010 FK Pelhřimov "B" - Sapeli Janovice 1-3

ikona1.jpg

Sapeláci vlétli do utkání náporem,vytvořili si během první dvacetiminutovky čtyři vyložené šance,které postupně spálili Petr Barák,David Padrnos a dvakrát Vojta Čurda.V 25. minutě se po chybě Čmuchy řítil David Padrnos sám na Dvořáka,ten však výborným zákrokem svůj tým podržel.O tři minuty později se po autovém vhazování dostal k míči domáci Hurda a přízemní střelou z hranice šestnácky nachytal gólmana Vojtu Musila v nedbalkách a domácí vedli 1-0.Sapeláci zvýšili tempo a ještě do poločasu mohli vyrovnat,při domácích však stálo velké štěstí při střelách Milana Špendlíčka a Petra Baráka.V malém vápně byl sražen Tomáš Reiterman,penalta se však nepískala.....
Po přestávce již měli Sapeláci výrazně navrch,byli důrazní,dobře kombinovali.Svou snahu korunovali vyrovnáním v 55.minutě,kdyse po rohu a následném závaru prosadil výborně hrající "jarní" kanonýr Tomáš Reiterman.Sapeláci pokračovali v náporu a dočkali se - v 88. minutě byl sražen ve vápně kapitán Milan Špendlíček a pokutový kop proměnil Petr Barák.Tečku za utkáním udělal David Padrnos,když mu gólovku připravil Lukáš Varhaník s Matějem Brnickým.

Trenér Václav Hospodka to neměl před zápasem jednoduché,spolu se zraněným Vackem mu chyběla trojice obránců -Ondřej Lapeš,Filip Suhaj,Robert Černý a to ještě nastoupil Tomáš Reiterman,který měl odletět do zahraničí a kvůli výluce leteckého provozu zůstal doma.Tým proto musel doplnit Petr Tržil,hrající momentálně za "B" tým.

Sestava Sapeli Janovice:
Musil Vojtěch - Tržil Petr,Reiterman Tomáš,Zeman Václav,Slezák Lukáš-Čurda Vojtěch,Špendlíček Milan,Brnický Matěj/90.Matějíček Marek/,Zamazal Marek /75.Varhaník Lukáš/-Padrnos David,Barák Petr.
Připraveni:Lokvenc Jakub,Bratršovský Libor.
Sudí:Křenek,80 diváků,žk 4-2 /Tržil,Padrnos/





zpět na seznam aktualit