Aktuality

02.10. 2016 TJ SAPELI POLNÁ - SK HUHTAMAKI OKŘÍŠKY 3 - 0 / 0-0 /

ikona6.jpg

Sapeláci nastoupili do utkání v pouhých třinácti mužích / zranění jsou Martin Boháček, Matěj Brnický a Petr Takács, Honza Vacek byl pracovně mimo ČR/, přesto chtěli v dalším domácím utkání zvítězit.Již ve 3.minutě vysunul David Macko Milana Špendlíčka, jeho ztečovaná střela skončila mimo branku hostí. O dvě minuty později zakončoval Filip Dvořáček, i jeho střelu dokázali beci hostí zblokovat.Ve 12.minutě Milan Špendlíček uvolnil Filipa Dvořáčka, ten v dobré pozici přestřelil branku.V 18. minutě se dostali do šance hosté, Dubský však z úhlu přestřelil naši branku.Ve 23.minutě dobře zakombinovali Petrové  Mašek a Navrátil, na poslední chvíli situaci zachránil stoper hostí.O minutu později pálil po rohovém kopu Petr Barák nad branku Okříšek.Ve 27.minutě výborně nacentroval David Macko Petru Maškovi, jeho střelu dokázali beci soupeře zblokovat, míč získal Petr Navrátil, jeho střela však šla těsně vedle soupeřovy svatyně.V 37.minutě se v šestnáctce Okříšek skvěle uvolnil Petr Mašek, jeho střelu z otočky však dokázal gólman Ferdan vyrazit.Tři minuty před poločasovou pauzou šel sám na gólmana hostí Milan Špendlíček, gólmana sice přehodil, ale obránce ještě stačil míč mířící do branky odkopnout...O minutu později pálí po rohovém kopu Michal Příhoda, gólman hostí míč vyráží do bezpečí.V poslední minutě první půle se dopouštíme hrubé laxní chyby při vhazování na polovině soupeře, hosté jdou do rychlého brejku, na jehož konci je skvělý zákrok Honzy Herinka. Do kabin se tedy jde za nerozhodného bezbrankového stavu.



Od prvních minut druhé půle naši hráči viditelně přidali, v 50. minutě se ještě neprosadila dvojice Petr Mašek - Michal Příhoda, v 54.minutě přestřelil branku ve velké šanci David Macko, přihrával mu Petr Mašek. V 60. minutě sehráli výbornou partii Milan Špendlíček a Petr Mašek, vše zakončil bombou k tyči David Macko, gólman Ferdan vytáhl bravurní zákrok. O tři minuty později se již Sapeláci radovali, centr Davida Macka propadl k volnému Michalu Příhodovi a jeho levačka z cca osmi metrů byla neomylná 1-0.V 65. minutě vystřídal Milana Špendlíčka Patrik Fišer.V 77. minutě postupně spálili svoje tutovky David Macko a Filip Dvořáček. To se nám mohlo vzápětí vymstít, když hostující Bastl zůstal neobsazený před Honzou Herinkem, ten však famózním zákrokem Sapeláky podržel.V 81.minutě předvedl cca šedesátimetrový sprint kapitán Sapeláků Tomáš Reiterman, poté vybídl ke skórování Petra Maška a Sapeláci vedli 2-0.V 83.minutě vymyslel gólovou přihrávku Páťa Fišer, křižným pasem poslal levačkou do sóla Davida Macka a ten konečně zlomil střelecké prokletí posledních utkání 3-0.V téže minutě nahradil Michala Příhodu Kuba Fic. V poslední minutě mohli hosté snížit, ale Honza Herink s pomocí tyče situaci vyřešil. Naši hráči tak po zlepšeném výkonu v druhé půli dokázali zvítězit i ve čtvrtém domácím utkání.



Náš tým podal zodpovědný a trpělivý výkon, který vedl k zisku tří bodů. Všichni hráči chtěli podat maximální  výkon a to se cení, i když ne vše bylo podle představ.



Nejlepší hráči: Tomáš Reiterman, Jan Herink,. Petr Navrátil.



góly: 63.Michal Příhoda, 81.Petr Mašek, 83.David Macko.



Sudí: pánové Nápravník, Fabeš a Havlín. Žk: 2-1 / Tomáš Reiterman, Petr Navrátil /, bez vyloučených.



Delegát KFS Vysočina pan Prokeš z Třebíče. 100 diváků.



Sestava: Herink - Tržil, Reiterman, Barák, Lokvenc - Příhoda / 83.Fic /, Navrátil, Macko, Dvořáček - Mašek, Špendlíček / 65.Fišer /, Mašek.






zpět na seznam aktualit