Aktuality

23.10. 2011 SAPELI POLNÁ - Sokol Herálec 3 - 0

ikona1.jpg

Sapeláci nastoupili posedmé a tím i naposledy v podzimní části v domácím prostředí a chtěli se se svými příznivci rozloučit sedmým vítězstvím.Všichni věděli,že je to úkol velmi náročný a také bylo vidět jak našim hráčům schází lehkost,přesnost kombinace a jak jim zodpovědnost svazuje nohy.Přesto že se hrál v první půli opatrný fotbal,byli to Sapeláci,kteří se snažili tvořit a také se dostávali do šancí.Dobrou pozici nezužitkoval Barák,po něm ani Rychtecký a podvakrát Morkus,který pálil těsně vedle.Reiterman rozezvučel břevno Březinovy branky.Hostující gólman také zachránil při Brnického dělovce k tyči.
Po poločasové pohodové domluvě s trenéry,kteří tým nabádali k trpělivosti /radami pomáhal i čerstvě odoperovaný kanonýr Sapeláků David Padrnos/ se v druhé půli Sapeláci již prezentovali vyzrálým výkonem a brzy se začalo měnit i skore utkání.
V 50.minutě zahrával rohový kop Brnický a důraz Reitermana znamenal přesnou střelu k tyči 1-0.V 61.minutě vstřelil nádhernou branku Morkus,když přeloboval vyběhnuvšího Březinu.Další gól mohl vstřelit "smolař" posledních zápasů Barák,ale nepodařilo se.V 77. minutě vypíchl míč stoperu hostí důrazný Rychtecký a po sólu z půli hřiště neomylně zavěsil.V 80.minutě sklepl Matoušek Vackovi a jeho bomba skončila opět na břevně hostující branky.
Domácí gólman Koubek byl v tomto utkání prakticky bez práce a nemusel tentokrát vytasit žádný ze svých skvělých zákroků.
K nejlepším hráčům tentokrát patřili dvě legendy Sapeláků Špendlíček s Reitermanem a dva mladíci Vacek s Morkusem.
Sudí:mgr.Jiří Beneš /Žďár/,diváků 90.žk: 0-1,bez vyloučených.Poločas 0-0.
góly:50.Reiterman,61.Morkus,77.Rychtecký.
Sestava:Koubek-Tržil,Reiterman,Černý,Slezák/63.Matoušek/-Vacek,Brnický,Morkus,Barák/87.Zeman/-Rychtecký,Špendlíček.





zpět na seznam aktualit