Aktuality

24.09. 2016 1.FC Jemnicko - SAPELI POLNÁ 0 - 0 / 0-0 /

ikona6.jpg

Sapeláci si vypracovali tutovku již v první minutě utkání, Matěj Brnický našel Davida Macka, ten vrátil míč před branku a Filip Dvořáček trefil bombou se sedmi metrů nohu gólmana Kopečka.V šesté minutě uvolnil Petr Barák Davida Macka, jeho střela šla bohužel mimo. O minutu později uniká po pravém křídle Filip Dvořáček, je nedovoleně stažen, nenásleduje ani žlutá karta.V 11.minutě ustojí penaltový zákrok David Macko, přesně přihraje Petru Navrátilovi, domácí obránce stačí nebezpečným zákrokem odkopnout míč z Petrovy hlavy na roh.V 18. minutě hlavičkují domácí vysoko nad naši branku, ve 26.minutě končí střela Matěje Brnického taktéž vysoko nad domácí svatyní.Ve 34.minutě  po kombinaci Petra Takácse a Davida Macka pálí uvnitř šestnáctky přesně k tyči Filip Dvořáček, Kopeček skvělým zákrokem vyrazí míč na rohový kop. O minutu později hlavičkuje po rohu Davida Macka těsně nad Petr Navrátil, těsně za ním byl v ještě lepší pozici Tomáš Reiterman...Sudí Niederle odpouští žlutou kartu Davidu Mackovi za faul, zrovna tak odpouští červenou kartu domácímu Křížovi za urážky.Každopádně první půle končí remizovým stavem, což je při šancích ,které jsme si vytvořili velká škoda.



Do druhé půle nastoupil místo Matěje Brnického Milan Špendlíček. Hned v úvodní minutě dostala trojice našich hráčů David Macko-Honza Vacek a Filip Dvořáček svého soupeře pod tlak, ze závaru jsme bohužel nic nevytěžili. Ve 47.minutě spálil David Macko obrovskou šanci, když postupoval sám na brankáře Kopečka, rozhodl se, že ho přelobuje, což se mu nepodařilo. V 58. minutě postupoval sám na gólmana Petr Mašek, v poslední chvíli však nezkrotil míč.Od 60. minuty začínají mít postupně navrch domácí, ale prezentují se pouze nakopávanými balóny, se kterými si ví naše defenziva rady.V 65.minutě nahrazuje Petra Maška Michal Příhoda.V 70.minutě musí střídat zraněný Petr Takács, nahrazuje ho Kuba Lokvenc.V téže minutě předvede úmyslný hrubý zákrok na Tomáše Reitermana domácí Kříž, inkasuje za to pouze žlutou kartu, ani to ho nepoučí a za hlavičku na Petra Navrátila v 74.minutě dostává druhou žlutou a následně červenou. Nechápali jsme, proč ne rovnou červenou, až po popisu přestupku jsme to pochopili....více se k tomu nebudeme vyjadřovat.Čtvrthodinovou přesilovku jsme nevyužili, byli jsme zbytečně zbrklí, uspěchaní a nepřesní a tak jsme si v přečíslení vypracovali jedinou velkou šanci, kterou bohužel David Macko neproměnil. A jelikož pracovala naše obrana na výtečnou, skončilo utkání remizou, kterou jistě berou domácí všemi deseti. My jsme naopak zklamáni, nedokázali jsme proměnit ani jednu z šesti-sedmi výborných možností a to je špatné.Toto utkání jsme neodehráli tak poctivě a tak bojovně jako ty předešlá a tak přestože si domácí nevypracovali ani jednu šanci, berou bod za remízu,zrovna tak jako my.Je to pro nás ztráta dvou bodů!



Nejlepší hráči: Tomáš Reiterman, Petr Tržil, Petr Barák.



Sudí: pánové Niederle, Rygl, Havlín. Žk: 3-3 / Tomáš Reiterman, Petr Barák, David Macko /. Čk: 74. Kříž / Jemnice /.



Delegát svazu pan Bobek, 150 diváků.



Sestava:Herink - Tržil, Reiterman, Barák, Takács / 70.Lokvenc / - Brnický / 46.Špendlíček /,Navrátil, Vacek, Dvořáček - Mašek/ 65. Příhoda /,Macko.






zpět na seznam aktualit