Aktuality

22.09. 2016 V SOBOTU JEDEME DO JEMNICE

zapas.jpg

V sobotu čeká naše hráče po Jaroměřicích další neoblíbená štace, zajíždíme na hřiště 1.FC Jemnicko.Čeká nás zřejmě hodně těžké a nervózní utkání, velmi bouřlivé a  nepříliš sportovní publikum, bude to prostě stát za to. Výhodou našeho týmu je výborné postavení v tabulce a prozatimní dostatek bodů, kdežto domácí budou hrát pod tlakem, jsou totiž  zatím poslední s pouhými dvěma body. K utkání je však potřeba přistoupit s velkou pokorou a zodpovědností a musíme podat maximální výkon, jedině tak můžeme uspět.Jemničtí nejsou týmem, který by patřil na chvost tabulky, prostě se jim nevydařil začátek soutěže a příliš to zatím ani nestřílí dvornímu kanonýrovi F.Křížovi / doufejme, že nezačne v sobotu/.



Náš tým bude mít opět velké problémy se sestavou, ale snad to bude o něco lepší než v Jaroměřicích, kde jsme měli pouze 12 hráčů.Z Jemnice bychom chtěli odvézt alespoň bod, snad se nám to podaří.



UItkání má výkop v 15.30, řídit ho bude trio arbitrů - pánové  Zdeněk Niederle, Luboš Rygl a Marek Havlín.Delegátem svazu je pan Josef Bobek.






zpět na seznam aktualit