Aktuality

04.09. 2016 TJ NOVÁ VES - SAPELI POLNÁ 0 - 3 / 0 - 3 /

ikona6.jpg

Sapeláci odjeli do Nové Vsi s velkou pokorou, za kterou byli nakonec odměněni vítězstvím.



Již ve 4.minutě sklepl Michal Příhoda míč do křídla Davidu Mackovi, ten odcentroval před branku domácích, kde perfektně zapracoval Petr Mašek a pro Michala Příhodu již nebyl problém dopravit míč do sítě Nové Vsi 0 -1.O tři minuty později bylo ještě veseleji. David Macko opět našel Petra Maška, ten posunul míč na dvojici Filip Dvořáček - Michal Příhoda, první z jmenovaných míč chytře pustil Michalu Příhodovi a ten během tří minut vstřelil svůj druhý gól 0-2. V 9.minutě mohli domácí snížit, ale jejich lob přeplachtil nejen našeho gólmana, ale i branku. Ve dvacáté minutě pálí domácí z 20 metrů hodně nad, o minutu později David Macko míjí branku z 25 metrů.V 30.minutě hlavičkují domácí po ostrém rohu nad naši branku. V 35.minutě podstoupil Petr Mašek několik soubojů u šestnáctky soupeře, vybojoval míč pro Petra Takácse a Davida Macka, po jejich kombinaci unikl po levém křídle Michal Příhoda a na jeho centr si naběhl Filip Dvořáček, který nedal domácímu gólmanovi šanci 0-3.Do poločasu se stala ještě jedna důležitá věc, v 38. minutě byl posledním bekem domácích stažen unikající Martin Boháček, rekrutovala se z toho červená karta novoveskému Krejčímu a trestný kop, který Filip Dvořáček zakončil těsně nad břevno.



Po první půli jsme tedy vedli 0-3, domácí navíc jen v deseti mužích, zdá se, že je utkání rozhodnuté.Ale nebylo. Výborně hrající Petr Mašek musel v poločase střídat, nahradil ho David Padrnos, který měl hned v 51.minutě obrovskou šanci, bohužel ji neproměnil.A tak domácí bojovníci vrhli všechno do útoku a o tři minuty později dělovkou rozezvučeli pravou tyč sapelácké branky.V 57. minutě kontrovali naši hráči, Filip Dvořáček se protáhl po pravé straně, naservíroval míč Milanu Špendlíčkovi, ikona Sapeláků však gólem pohrdla - Milda přestřelil branku.V 62.minutě vypálil David Macko z přímého kopu do šibenice Fuksovy svatyně, ten však předvedl skvělý zákrok.V 65.minutě uvolnil David Padrnos Filipa Dvořáčka, jeho střela tentokrát minula branku.Stejná situace byla o chvíli později u naší branky, kde se výborně prezentoval Honza Herink.V 77. minutě vystřádal autora dvou gólů a jedné přihrávky Michala Příhodu Kuba Fic.O dvě minuty později přestřelili domácí branku po odraženém míči.V 81..minutě uvolnil David Padrnos Filipa Dvořáčka, při jeho pumelenici se opět vytáhl Fuksa.Poslední slovo měli domácí, ale jejich jedovku Honza Herink nadvakrát zlikvidoval a Sapeláci si odvážejí zasloužené tři body z horké novoveské půdy.



Naši hráči zaslouží pochvalu za poctivý, zodpovědný výkon a tentokrát i plnění taktických pokynů. Domácí prohrávali po půli 0-3 a navíc hráli v deseti, proto zřejmě náš tým v druhé půli polevil a hra již zdaleka nedosáhla kvality první půle. Velkou pochvalu tentokrát zaslouží defenzivní práce týmu, ve které dominovali Petr Tržil, Tomáš Reiterman a Petr Barák. Výborně  však pracoval celý tým!!!



Góly:4. a 7. Michal Příhoda, 35.Filip Dvořáček.



Sudí: Petr Kůrka, Miroslav Fridrichovský, Věra Soukupová, Jaroslav Kůrka. ŽK: 2-2 / Petr Takács, David Macko/, ČK: 1-0, 38. Jiří Krejčí / NV/. Delegát svazu: Josef Bajer, 220 diváků.



Sestava: Herink - Tržil, Reiterman, Barák, Boháček - Takács, Špendlíček / 90.Fišer /, Macko, Dvořáček - Mašek / 46.Padrnos/, Příhoda / 77.Fic /.






zpět na seznam aktualit