Aktuality

21.08. 2016 FK HUMPOLEC - SAPELI POLNÁ 2 - 1 / 0 - 0 /

ikona6.jpg

Sapeláci odjeli do Humpolce s řadou absencí / zranění Tomáš Reiterman a Petr Takács, na dovolené David Padrnos, Milan Špendlíček, Martin Boháček/, prostor dostali další hráči a  tým jako celek předvedl velmi dobrý výkon.



Ve 12.minutě vyslal Filip Dvořáček do úniku Kubu Fice, jeho jedovatá střela z úhlu minula branku.O sedm minut později unikl po pravé straně David Macko, v poslední chvíli situaci zabránil křižující obránce.Ve 20. minutě se zaskvěl Honza Herink, když zlikvidoval tutovku domácích. To samé, ale v opačném gardu proběhlo v 34. minutě, když tutovku Filipa Dvořáčka vychytal domácí gólman Kříž. První půle tak skončila bez branek a o všem se rozhodovalo až v půli druhé, do které místo Kuby Fice nastoupil Michal Příhoda.



Přestože jsme zdůrazňovali, abychom si pohlídali začátek druhé půle, bohužel ve 46. jsme inkasovali, zcela volný hráč pohodlně skóroval. A mohlo být ještě hůře, o chvíli později Petr Barák v hraničním souboji zachránil situaci před naší brankou.Potom již zabral náš celek. Filip Dvořáček ještě svoji šanci nezvládl, o chvíli později zastavil v úniku Davida Macka oprávněně praporek pomezního rozhodčího. Střelu Honzy Vacka v 58. minutě zpoza šestnáctky kryl Kříž. V 62. minutě uvolnil Honza Vacek Michala Příhodu, toho po dlouhém sprintu stihl zablokovat obránce. V 64. minutě jsme sehráli krásnou kombinaci, kterou náramně fotbalově zakončil Honza Vacek vyrovnávacím gólem 1-1.O tři minuty později našel přesný lob Páti Fišera Honzu Vacka, ten však tentokrát tutovku zazdil a přestřelil.V 72. minutě vyslal Petr Návratil Michala Příhodu do brejku, Michal byl jasně sražen, penalta se nepískala.....To byl zřejmě nejdůležitější moment utkání, po dalších dvou slibných příležitostech přichází trest.V 74. minutě musí střídat Patrik Fišer, na place ho vystřídal Petr Mašek, který bohužel o chvíli později nedal tutovku. V 82. minutě ještě svůj tým podržel Honza Herink, o dvě minuty později jsme bohužel zcela zbytečně inkasovali rozhodující druhý gól 2-1.



Je to velká škoda, nebyli jsme o nic horší než domácí, dá se říci, že velkých šancí jsme měli daleko více než humpolečtí. Měli jsme kopat penaltu, soupeř měl dohrávat v devíti lidech, ale na to se nemůžeme vymlouvat. Měli jsme využít alespoň některé šance a utkání zavčas rozhodnout, měli jsme si pohlídat začátek druhé půle a totéž platí o závěru utkání. Po zranění Páti Fišera, jsme již neměli k dispozici žádného defenzivního hráče a to bylo v závěru utkání cítit.Tým i přes prohru zaslouží za svůj výkon a fotbalový projev pochvalu, bohužel individuelní chyby nás tentokrát stály body.Je to poučení pro příští utkání.



Nejlepší hráči: Honza Vacek, Honza Herink, Petr Tržil.



gól: 64. minuta Honza Vacek



Sudí: pánové Stehlík, Straka, Mička. Žk: 5-3 / Honza Vacek,Patrik Fišer, Filip Dvořáček /.Bez vyloučených. Delegát svazu: pan Hrkal.



130 diváků.



Sestava: Herink - Tržil - Navrátil, Zamazal, Barák - Brnický, Fišer / 74.Mašek /, Vacek, Dvořáček - Macko, Fic / 46. Příhoda /.



 



 









 






zpět na seznam aktualit