Aktuality

04.08. 2016 V SOBOTU JIŽ V MORAVSKÝCH BUDĚJOVICÍCH "NAOSTRO"

zapas.jpg

Po velmi krátké letní přípravě / od 12. července/ je tady mistrovská soutěž. Náš nově tvořící se tým pracoval v tréninku i v přípravných utkáních velmi poctivě a z přístupu hráčů máme velkou radost. Samozřejmě je čas dovolených, někteří se nemohli účastnit z pracovních důvodů, ale i přesto se nám začátek naší dlouhodobé práce povedl a máme z toho dobrý pocit. Nyní je před námi samotná soutěž a to bude již jiná liga. Musíme být ještě poctivější, ještě zodpovědnější, ještě důraznější, ještě pohyblivější - prostě ve všem musíme ještě přidat! Utkání mohou rozhodovat maličkosti, jedno špatné obsazení hráče, zbytečný faul, neproměněná šance apod.Musíme jít do každého utkání s pokorou, musíme udělat co nejméně chyb a soupeře naopak k chybám naší hrou přinutit. Věřím, že na to máme a že se náš tým bude ukazovat v dobrém světle. Borci v sobotu jdeme na to!



V prvním kole zajíždíme na hřiště soupeře, na půdu nepříjemných Moravských Budějovic. V loňském ročníku jsme je na podzim rozstříleli ve Stáji 8-0, na jaře jsme podlehli v Budějovicích 0-2 / utkání tam mělo řadu problematických chvil, ale již se k tomu nebudeme vracet/.Důležité je, že je tým až na Marka Zamazala / v práci / kompletní a na utkání se velmi těší.Chtěli bychom nějaký bodík z MB dovézt.



Utkání začíná v sobotu v 16.30, hlavním sudím je pan Adam Mička, na pomezí mu budou asistovat pánové Michael Polák a Jakub Voneš. Trojici mladých rozhodčích doplňuje zkušený delegát KFS Vysočina pan Josef Bobek.






zpět na seznam aktualit