Aktuality

01.07. 2016 Změny v kádru Sapeláků - příchody 1. část

ikona8.jpg

Po skončení uplynulé soutěže došlo k základnímu rozhodnutí šestice hráčů, kteří se rozhodli ukončit kariéru, navíc další dva borci přerušili činnost a nakonec nepokračuje ani hlavní trenér.  Vedení klubu tudíž nebylo v jednoduché situaci, během letní přestávky dokázat nahradit řadu opor, to je nadmíru složité. Přesto jsme věřili, že se nám kádr podaří dobře doplnit charakterními kluky, kteří budou i nadále spoluutvářet skvělou atmosféru sapelácké kabiny a budou se snažit navázat na fotbalovost svých předchůdců. S některými hráči jsme byli v kontaktu několik let, u některých je přechod do našeho týmu dílem náhody či štěstí.



Vše začíná od gólmana a my budeme spoléhat na velmi mladou brankářskou dvojici  Honza Herink  /1993 /  a Jirka Babínek /1997/. S Honzou jsme byli v dlouhodobém kontaktu a  na působení v našem týmu se velmi těší, v minulé sezóně podával výborné výkony v brněnské Bystrci.  Jirka se vrací z hostování v Lukách nad Jihlavou, od kterého očekával více a tak si bude chtít v mateřském klubu "spravit chuť". Věříme, že to oběma mladíkům bude spolu klapat a že se o jejich výkony bude moci náš tým opřít. K jejich dobré formě by měli pomoci i občasné tréninky s brankářskými legendami Pavlem Krpálkem a Petrem Koubkem.



Náš hodně útočně hrající tým potřeboval vyztužit   a  tak přichází dva výborní plejeři Martin Boháček /1989/ a Petr Navrátil /1992/. Oba hráči dlouhá léta působili v Lukách, s Martinem jsme byli dlouhodobě v kontaktu, setkání s Petrem bylo dílem náhody a štěstí. Po zjištění, že budou z Luk odcházet / nabídky měli do několika týmů/ jsme se s hráči zkontaktovali a po velmi příjemných schůzkách přišlo jejich pro nás velmi milé rozhodnutí, že půjdou rádi hledat novou motivaci do našeho klubu.



Všechny výše uvedené hráče vítáme v našem klubu a přejeme jim, aby se jim u nás dařilo a hlavně aby se u nás cítili dobře. Věříme, že spolu se zkušenými matadory dokážeme vytvořit konkurence schopný tým pro krajský přebor a  že v kabině bude i nadále výborná atmosféra, aby jsme se rádi scházeli a fotbal nás bavil.



 


Fota hráčů si můžete prohlédnout zde.


[file]

[file]

[file]

[file]




zpět na seznam aktualit