Aktuality

29.09. 2011 SFC Stará Říše - SAPELI POLNÁ 3 - 0

ikona1.jpg

Jediné jihlavské derby v krajském přeboru mělo jednoznačný průběh.Domácí se snažili o konstruktivní fotbal,byli plní pohybu,chuti ke hře i důrazu,Sapeláci předvedli ustrašený,bojácný až na vyjímky velmi nezodpovědný výkon.Dá se říci,že od první minuty to byl souboj hostujících hráčů s gólmanem Koubkem,který za pomoci obránců držel čisté konto až do 75.minuty,kdy ho překonal Osumanu.V 84.minutě přidal druhý gól Tichánek a dílo zkázy dokonal v 90.minutě Valo.
Sapeláci sice nastoupili oslabeni o velezkušeného stopera Tržila,ale paradoxně tento post odehrál velmi solidně Reiterman.Naopak řada hráčů,kteří měli být v tomto utkání plní motivace,si asi utkání spletli s nějakou poobědovou siestou,jinak si těžko vysvětlit jejich výkon,který neměl s fotbalovým projevem pranic společného.
Nezbývá než Staré Říši poblahopřát k zaslouženému vítězství a dodat,že se na něj ani příliš nenadřeli.....
Snad si naši hráči konečně uvědomí,že i na utkáních venku se musí bojovat a občas získávat body - aby nám na konci soutěže nějaké nechyběly.
Sudí:Petr,poločas 0-0,žk:2-2,220 diváků.
Sestava: Koubek-Reiterman,Černý,Zamazal,Slezák-Vacek /84.Šebesta/,Brnický,Špendlíček,Barák-Morkus /68.Matoušek/,Rychtecký.





zpět na seznam aktualit