Aktuality

19.09. 2011 Velká Bíteš - SAPELI POLNÁ 2 - 0 / 2- 0/

ikona1.jpg

Sapeláci odjeli na hřiště posledního týmu tabulky s cílem získat alespoň bod,to se jim však nepodařilo.K utkáni odjeli citelně oslabeni,k dlouhodobě zraněnému Padrnosovi se přidal Barák,mimo ČR je Reiterman a tak musel obětavě nastoupit Zamazal.
Od úvodních minut byli domácí lepším celkem a vytvořili si řadu šancí.Je třeba říci,že jejich výhra je naprosto zasloužená,že vetšina našich hráčů nebojovala,hrála naivně,dopouštěla se řady chyb,prostě naši hráči soupeře i celé utkání podcenili a domácí fotbalisté vyhráli utkání zcela po zásluze.
Je však také potřeba říci,že oběma gólům domácích předcházely hrubé chyby rozhodčích,při druhém gólu dokonce několik chyb.Utkání nepřihlížel delegát a tak měla trojice sudích volné ruce a tak domácí dokráčeli ke třem bodům nejen zásluhou podprůměrného výkonu Sapeláků ale i za přispění mužů v černém.
Pokud se vrátíme k hodnocení našich hráčů,tak za předvedený výkon,případně za bojovnost nebo snahu lze pochválit snad jen Vacka,Brnického a Zamazala,zbytek týmu hodně zaostal za svými předchozími výkony.
góly:18.Nekuda,38.Dvořák.
Sudí:Švehla,Tomášek,Svoboda.žk:2-3,bez vyloučených.Diváků 130.
Sestava:Koubek-Tržil,Černý,Zeman /63.Šebesta/,Zamazal-Vacek,Morkus,Brnický,Slezák-Rychtecký /79.Musil/,Špendlíček.





zpět na seznam aktualit