Aktuality

16.04. 2016 SK OKŘÍŠKY - SAPELI POLNÁ 5 - 1 / 3-0 /

ikona1.jpg

Naši hráči již nastoupili v Okříškách s "karetními" navrátilci Markem Zamazalem a Matějem Brnickým, ze sestavy naopak vypadli zraněný Patrik Fišer a nemocný Petr Takács. Nastoupili jsme v solidní sestavě a chtěli jsme poprvé na jaře bodovat. Bylo to však jen zbožné přání.Naši hráči působili naprosto bezkrevným dojmem,myšlenkami byli zřejmě úplně někdy jinde,  navíc se dopouštěli obrovských individuelních chyb, v čemž vynikali nejvíce oba krajní beci.Dá se říci, že jsme si dali dvě vlastní branky. Prostě jednoznačně nejhorší výkon v sezóně a možná nejen v této. Okříští nepředvedli nic oslnivého, přesto jim to stačilo k vysokému vítězství a to je hodně smutné.



Utkání prostě naši borci hrubě nezvládli / slušně řečeno / a dá se říci, že hodně hazardovali s dobrým jménem našeho klubu. Neustále "sklízíme" trest za několikanásobné zbytečné vyloučení našich klíčových hráčů, kteří zbylému týmu  hodně znepříjemnili jarní část soutěže.Snad se naši borci dají do příštího utkání do kupy a v dalším domácím utkání se nám již podaří vyhrát.V opačném případě se budeme i nadále propadat vyrovnanou tabulkou a mohli bychom skončit velmi špatně.



Góly: 52. Jakub Szabó - 25.,58.,70 Bastl, 31. Zeman, 36. Mára Zamazal vlastní



Rozhodčí: Tomášek, Stehlík, Stratený.   Žk: 2-1, bez vyloučených.



Sestava: Koubek - Tržil, Rychtecký, Zamazal, Lokvenc / 46. Antoš / - Brnický, Vacek, Špendlíček, Dvořáček - Szabó, Matějíček/ 46. Kovář/ 



 






zpět na seznam aktualit