Aktuality

04.04. 2016 SK PŘIBYSLAV - SAPELI POLNÁ 1 - 0 / 0-0 /

ikona6.jpg

Již v druhé minutě utkání mohl skórovat domácí stoper Strašil, tváří v tvář Petru Koubkovi však mířil nad branku. Ve 13. minutě minutě byl náš gólman opět v akci, tentokrát likvidoval hlavičku domácího útočníka. Ve 20. minutě byl na hranici šestnáctky faulován Kuba Szabó, přímák Filipa Dvořáčka skončil těsně nad přibyslavskou svatyní. Jeden z jistě rozhodujících momentů utkání se stal ve 25. minutě. Jinak výborné trio sudích se dopustilo závažné chyby, když nevyloučilo domácího o obránce a nenařídilo pokutový kop za faul na Filipa Dvořáčka, toto zcela jistě ovlivnilo výsledek utkání!



Ve 26. minutě likviduje Petr Koubek střelu Strašila z úhlu, o pět minut později nachází Honza Vacek na hranici penalty Kubu Szabóa, ten však branku minul. V 36. minutě Pavel Matějíček přehlavičkoval domácího gólmana, ten však ještě stihl situaci zachránit.Druhá půle začala dobře zahranou standartkou Aldy Kováře, Patrik Fišer se skvěle uvolnil,skórovat se mu však nepodařilo. V 50. minutě jsme měli největší šanci utkání, Milan Špendlíček uvolnil Pavla Matějíčka, ten však volil razantní řešení a jeho bomba skončila těsně vedle tyče. V 57. minutě naši hráči zbytečně překombinovali akci u šestnáctky soupeře, ztratili míč a do nezajištěné obrany podnikli přibyslavští hráči rychlý brejk, na jehož konci byla přesná střela Flekala 1-0. V 66. minutě pěkná spolupráce Kuba Szabó-Filip Dvořáček, gólman domácích však včasným vyběhnutím zachránil. V 71. minutě Filip Dvořáček za přispění zdi protáhne domácího brankáře, který vyráží míč na rohový kop. V 75. minutě opět kombinuje Kuba Szabó s Filipem Dvořáčkem, postupně páli Filip i mladík Marián Antoš, obrana však stačí střely zablokovat. V 84. minutě uniká obraně Filip Dvořáček, Strašil zatáhne za záchranou brzdu a za cenu žluté karty nadějnou akci zastavuje. Chvilku před koncem po závaru u branky domácích Kuba Szabó vysoko přestřeluje branku, tím utkání končí.



Měli jsme velké problémy se sestavou, někteří zranění obětavě nastoupili a i když samozřejmě výkon nemohl být nijak excelentní, tak jsme odehráli utkání se ctí. Byl to průměrný zápas, ve kterém nás v cca. 25 minutě jinak výborný sudí Mička obral o penaltu a domácím měl vyloučit hráče. To asi utkání rozhodlo. A potom také neproměněná šance Pavla Matějíčka a naopak nezodpovědnost při defenzivní práci v 57. minutě. To byly asi nejdůležitější momenty tohoto zápasu.



Nejlepší hráči: Martin Strašil - Pavel Matějíček



Sudí: Mička, Staněk, Rosický   žk: 2-4, bez vyloučených.       Delegát: Vaněk      120 diváků.



Sestava: Koubek - Tržil, Kovář, Lokvenc, Takács - Matějíček, Fišer / 64. Antoš /, Špendlíček / 80.Musil /, Vacek, Dvořáček - Szabó.






zpět na seznam aktualit