Aktuality

27.03. 2016 SAPELI POLNÁ - 1.FC JEMNICKO 1 - 2 / 1-2 /

ikona6.jpg

Sapeláci se na první jarní utkání těšili, v jeho průběhu však pokazili snad vše, co se pokazit dalo. Již v druhé minutě udělal exemlární minelu kapitán domácích Tomáš Reiterman a hostující Freška úplně zadarmo získal vedení pro Jemnické 0-1. Sapeláci se nenechali rozhodit, přidali a výsledkem bylo vyrovnání z kopačky Kuby Szabóa, který přehodil padajícího gólmana Kopečka o dvě minuty později. V osmé minutě skvěle zakombinovali Kuba Szabó s Pavlem Matějíčkem, gólovou střelu Petra Baráka však zablokoval ležící hráč hostí rukou - to se prý nepíská, jak nám bylo vysvětleno od sudích. V 15. minutě vyrazil Kopeček bombu Filipa Dvořáčka, o dvě minuty později je v šestnáctce faulován Petr Barák, opět se nepíská. Další kombinaci Petra Baráka a Pavla Matějíčka hasí na poslední chvíli stoper hostí. Ve 22. minutě připravili pěknou akci Jakub Szabó a Honza Vacek pro Petra Baráka, gólman hostí se opět vyznamenal. Jemničtí hrají od úvodního hvizdu řádně od podlahy, naši hráči inkasují ranu za ranou, nestačí nadskakovat a uhýbat - sudí tyto zákroky netrestá. Ve 24. minutě obrovský závar před brankou Jemnicka, postupně pálí Petr Barák, Filip Dvořáček, Pavel Matějíček a Kuba Lokvenc, ale je z toho pouze rohový kop. A opět je tu nedáš, dostaneš! Pětkrát jsme mohli jít do vedení a nakonec inkasujeme - ve 27.minutě  Honza Vacek ztratil před šestnáctkou zbytečně míč a ten po narážečce  "doputoval" ke Křížovi, který mířil přesně 1-2. Do poločasu ještě hosté vystřelí jednou mimo naši branku a jde se do kabin.



Do druhé půle již nemohl nastoupit Milan Špendlíček, kterému zateklo oko po direktu loktem od útočníka Kříže. V 57. minutě Petr Koubek kryje střelu hostí zpoza šestnáctky, v 62. minutě gólman Kopeček vyráží projektil Filipa Dvořáčka. O tři  minuty později si Kuba Szabó krásně v běhu zpracuje dlouhý centr, obchází i gólmana a uklouzne.....V 66. minutě je na malém vápně soupeře zkopnut Patrik Fišer, kopeme penaltu, bohužel ji však Kopeček Kubovi Szabó vyráží......Je to prostě smůla nad smůlu, je to velký zmar. Do konce utkání se ještě stále snažíme o vyrovnání, v 78. minutě po pěkné kombinaci střílí Pavel Matějíček pouze  do boční sítě, v 83. minutě pálí Tomáš Reiterman těsně vedle. A aby toho nebylo málo, tak naši hráči nevydrží benevolenci sudího k dojezdům soupeře. V 89. minutě je za oplácení vyloučen Petr Barák, totéž o minutu později potkalo Tomáše Reitermana, takže jsme dohrávali v devíti.Vzápětí bídný sudí Fridrichovský odpískal konec utkání, ve kterém si hosté štastně odvezli tři body. Velmi jim k tomu pomohly hrubé chyby našich hráčů při obou inkasovaných brankách. Takže jsme nejen prohráli doma po dvou fatálních hrubkách, neproměnění řady šancí včetně pokutového kopu, navíc máme další dva vyloučené ( nebudou to malé tresty). Takže nyní budeme mít v trestu Máru Zamazala, Matěje Brnického, Tomáše Reitermana a Petra Baráka. Tři mají trest za oplácení a jeden za povídání se sudím. TO JE NA VELKÉ ZAMYŠLENÍ!!! S TÍMTO PŘÍSTUPEM SI JARO NEUŽIJEME, ALE BUDEME SE JÍM TĚŽKO PROTLOUKAT A NEBUDE NÁS TO BAVIT!!! PŘESNĚ TAKHLE TO NEMĚLO VYPADAT!!! NETAKTICKÉ A NAIVNÍ !!!



Nejlepší hráči: Pavel Matějíček, Petr Tržil, Jakub Lokvenc.



Gól: 4. Jakub Szabó - 2. Freška, 27. Kříž



sudí: Fridrichovský, Dvořák, Šťastný    žk: 2-1   čk: 2-0    delegát mgr.Petřivý.



Sestava: Koubek - Tržil, Reiterman, Lokvenc, Takács - Matějíček, Špendlíček / 46. Fišer /, Vacek ( 80. Rychtecký /, Dvořáček - Szabó, Barák.






zpět na seznam aktualit