Aktuality

19.03. 2016 KOVOFINIŠ LEDEČ N.SÁZAVOU - SAPELI POLNÁ 0 - 4 / 0-0 /

ikona6.jpg

Nekompletní Sapeláci  / chyběli Petr Tržil, Tomáš Reiterman,Petr Takács,  Luboš Rychtecký, Pavel Matějíček, Honza Vacek a David Padrnos /   se v generálce poprvé představili na přírodní trávě a v úvodu utkání to bylo hodně znát.Ve třetí minutě naši hráči "absolvovali" první závar u svojí svatyně, střela ledečských naštěstí skončila na tyči a poté míč odpálil Kuba Lokvenc.Z protiútoku sice okamžitě odpověděla dvojice Kuba Szabó - Filip Dvořáček, druhý jmenovaný však mířil těsně vedle levé tyče.Ve 12. minutě zlikvidoval Petr Koubek loženku domácích, v další šanci ledečští přestřelili. Od 20. minuty jsme vyrovnali hru, začali si zvykat na terén a přicházely i šance. Ve 24. minutě trestuhodně zahodil tutovku Kuba Szabó. V 37. minutě uvolnil Milan Špendlíček Kubu Szabóa, ten pelášil sám na branku a domácí bek ho zezadu strhl....následoval výborně zahraný trestný kop Filipem Dvořáčkem, domácí gólman se však vyznamenal.V 38. minutě hlavičkuje po rohovém kopu Filip Dvořáček těsně vedle branky. Minutu před poločasem zazdí Kuba Szabó druhou tutovku, vzápětí Patrik Fišer přestřeluje z pár kroků domácí branku.



Již v úvodu druhé půle jsme se začali prosazovat i střelecky.Ve 49. minutě uvolnil Filip Dvořáček Petra Baráka a jeho projektil skončil v levém horním růžku domácí branky 0-1. O dvě minuty později těžil z kombinace Filipa Dvořáčka a Petra Baráka Kuba Szabó, po jeho zasekávačce šel gólman do prázdna a míč do sítě 0-2. V 58. minutě přišel nejhezčí okamžik utkání, Petr Barák vybojoval míč v hloubi pole, přešel přes tři hráče a s přehledem zavěsil 0-3. V 73. minutě připravil Kuba Szabó gólovku pro Mariana Antoše a ten nezaváhal 0-4. V 75. minutě likviduje Petr Koubek trestný kop domácích, vzápětí vyráží další střelu na roh. O dvě minuty později připraví Lukáš Slezák loženku pro Páťu Fišera, ten i tentokrát míří zblízka nad branku ledečských.Poslední šanci utkání mají minutu před koncem domácí, míří však nad branku Petra Koubka.



Vítězství o čtyři branky je příjemné, ale mistráky budou o něčem jiném. Uvidíme jak se nám bude dařit v neděli s Jemnickem.



Góly: Petr Barák 2x, Jakub Szabó, Marian Antoš. Diváků: 60.



Nejlepší hráči: Petr Barák, Petr Koubek, Matěj Brnický.



Sestava: Koubek - Zamazal / 46. Kovář /, Lokvenc, Slezák / 46. Antoš /, Černý / 46. Šebesta / - Brnický, Špendlíček, Fišer, Dvořáček - Barák / 60. Slezák /, Szabó.






zpět na seznam aktualit