Aktuality

27.02. 2016 PETR BARÁK VÍTĚZEM SAPELI TENIS PINEC OPEN CUPU 2016

TableTennis.jpg

Jihlavský PINEC KLUB byl svědkem I. ročníku SAPELI TENIS PINEC OPEN CUPU. Do závěrečného turnaje se svými výsledky v průběhu roku nominovala desítka nejlepších  sapeláckých borců , jedenáctým byl bývalý hráč SAPELI Petr Horský, kterému byla udělena "divoká karta". Hráči se utkali  systémem každý s každým na dva vítězné sety.



Za bezmála pět hodin se na třech stolech sehrálo 65 utkání a většina z nich měla výbornou úroveň, opět se potvrdilo, že Sapeláci ovládají všechny sporty.Nebylo žádným překvapením, že se o vítězství v turnaji utká favorizovaná pětice Petr Barák, Tomáš Reiterman, Pavel Krpálek, Petr Klíma a Petr Horský. Z této elitní formace  měli nakonec z pochopitelných důvodů nejméně přesnou ruku Tomáš Reiterman, který den předtím a pravděpodobně i potom slavil narozeniny a Petr Klíma, který je slavil s ním. Vyčerpání Petra Klímy po náročném turnaji zachycuje náš poslední snímek. Někteří hráči / např.Libor Bratršovský, Petr Koubek, Lukáš Slezák a Jiří Babínek/ doplatili na těžký los v úvodu turnaje a potom již to měli těžké... Veškerou organizaci celé akce s přehledem zvládl ředitel turnaje Alda Kovář.



A jak tedy vše dopadlo? Vítězem turnaje se stal  a zlatou medaili získal  Petr Barák, vyhrál všech deset utkání, ztratil pouze po jedom setu s Petrem Horským a Milanem Špendlíčkem. Druhé místo obsadil a stříbrnou medaili získal Petr Horský, který prohrál pouze jednou s Petrem Barákem. Třetí místo obsadil a bronzovou medaili získal Pavel Krpálek, prohrál třikrát - s Petrem Barákem, Petrem Horským a Milanem Špendlíčkem, ale porazil Tomáše Reitermana, který sice také prohrál třikrát, ale z toho jednou s Pavlem Krpálkem, což Toma odsunulo na čtvrté místo, čímž získal nepopulární bramborovou medaili.



Na dalších příčkách se umístili:



 5. místo obsadil Petr Klíma / 6 výher, 4 prohry /.



 6. místo obsadil Milan Špendlíček / 6 výher, 4 prohry, prohra ve vzájemném utkání s P. Klímou /.



 7. místo obsadil Marek Zamazal / 4 výhry, 6 proher /.



 8. místo obsadil Jiří Babínek st. / 3 výhry, 7 proher /.



 9. místo obsadil Lukáš Slezák / 2 výhry, 8 proher /.



10. místo obsadil Petr Koubek / 1 výhra, 9 proher /.



11. místo obsadil Libor Bratršovský / 0 výher, 10 proher /.



 



SAPELI TENIS PINEC OPEN CUP se velmi vydařil a všichni účastníci - kamarádi si atmosféru akce opravdu užili a již spřádají plány na další aktivity.



Snad jen poznámka na závěr, náš skvělý gólman Petr Koubek měl připomínku, že neobdržel pozvánku na turnaj v klasickém tenisu, ve kterém je prý vynikající....no uvidíme, v příštím ročníku na něj zcela jistě nezapomeneme!



[file]

[file]

[file]

[file]

[file]

[file]

[file]

[file]

[file]

[file]

[file]

[file]




zpět na seznam aktualit