Aktuality

13.02. 2016 SAPELI POLNÁ - FC HLINSKO 4 - 2 / 1-1 /

zapas.jpg

Sapeláci měli v pátek první trénink, jejich soupeř je již šest týdnů v plném zápřahu. Sapeláci navíc postrádali deset borců a tak muselo tým doplnit několik kamarádů, kteří ochotně vypomohli a i jejich zásluhou se utkání mohlo odehrát.



Již ve třetí minutě vyslal velezkušený stoper našeho týmu Jirka Listopad krásný křížný míč na Filipa Dvořáčka, který se zasekávačkou zbavil obránce a zamířil přesně do levého horního rohu hlinecké svatyně 1:0. O osm minut později však bylo vyrovnáno, střet Petra Koubka s hostujícím útočníkem posoudil hlavní sudí jako nedovolený, nařídil pokutový kop, jeho směr náš gólman vystihl, gólu však zabránit nedokázal 1:1. V 15. minutě skvěle zakombinovala dvojice Petr Barák - Filip Dvořáček, hosté stihli odkopnout na rohový kop.Ve 21. minutě likviduje nebezpečnou střelu hostí Petr Koubek. O čtyři minuty později připravil Filip Dvořáček tutovku pro Páťu Fišera, ten však ze dvou kroků nedokázal překonat gólmana hostí. V 38. minutě vypálil zpoza šestnácky Vojta Kubín, gólman hostí stihl střelu vyrazit na rohový kop.Poločas tedy skončil smírně 1-1.



V 51. minutě se na šestnáctce uvolnil Tomáš Vystrčil a ukázkovým obstřelem dostal Sapeláky znovu do vedení 2:1.Na vyrovnání diváci čekali ještě kratší dobu než v první půli. Již za tři minuty vyrovnali hosté po rohovém kopu hlavou na přední tyč 2:2.Ve 13. minutě nadvakrát nepřekonal brankáře Hlinska Kája Klimeš. O tři minuty později hlavičkoval Tomáš Vystrčil nad branku po rohu Filipa Dvořáčka. Ve 30. minutě po skvělé uličce Aldy Kováře unikl Filip Dvořáček, první jeho střela skončila na tyči, podruhé už uklidil míč do sítě 3:2. V 32. minutě měli velkou šanci hosté, společnými silami ji zlikvidovali Petr Takács a Jirka Babínek.Ve 40. minutě jsme šli ve velkém přečíslení do šestnáctky soupeře, situaci jsme však vyřešili špatně. O minutu později již udeřilo, Mára Zamazal uvolnil Filipa Dvořáčka a ten zkompletoval svůj hattrick.



Všichni nastoupivší hráči odehráli utkání s chutí a předvedli výborný výkon, třešničkou na dortu pak bylo vítězství v silně kombinované sestavě nad účastníkem krajského přeboru Pardubického kraje.



Ještě jednou děkujeme klukům kteří nám dnes vypomohli, ať již to byli naši bývalí hráči či kamarádi.Jmenovitě to byli tito borci: Jiří Listopad / Sokol Bítovčice - OP Jihlavska, Karel Klimeš / TJ Nadějov - OP Jihlavska/, Alexander Kovář / Slavoj Polná "B" - I.A. třída/, Vojtěch Kubín / Sokol Jamné .- OP Jihlavska/, Tomáš Vystrčil / TJ Hybrálec - III.třída OP Jihlavska/.



Góly: Filip Dvořáček 3x, Tomáš Vystrčil.



Sudí Stratený, bez karet, 20 diváků.



Sestava: Koubek / 46. Babínek / - Listopad,Kovář, Zamazal , Takács  - Kubín, / 46. Matějíček /, Fišer, Brnický, Dvořáček - Vystrčil, Barák. V obraně dále nastupoval Jakub Lokvenc, v záloze Karel Klimeš/.



Nejlepší hráči: Filip Dvořáček, Petr Barák, Alda Kovář a Tomáš Vystrčil.






zpět na seznam aktualit