Aktuality

29.08. 2011 SAPELI POLNÁ "A" - Destrukce Jaroměřice n/Rokytnou 5 - 0

ikona1.jpg

Sapeláci zahájili utkání velkým náporem a Chalupa v brance hostí se měl pod sprškou střel co otáčet.V 2. minutě vyrazil bombu Brnického,potom střely Špendlíčka,Baráka,Rychteckého,Vacka.V 22. minutě zlikvidoval gólovku Rychteckého,o minutu později tentýž hráč hlavičkoval těsně nad.Domácí záložní řada nastoupila v silně omlazené sestavě a předváděla výtečný výkon.Kapitán týmu Milan Špendlíček se posunul k Rychteckému do útoku a oba hráči vytvořili výborný tandem. V 30.minutě po dlouhém rohu Zamazala přiklepl Rychtecký hlavou míč k Špendlíčkovi a ten hlavou z hranice malého vápna poprvé překonal výtečného Chalupu - Sapeláci vedli 1 - 0. O šest minut později unikl po křídle Vacek,na jeho přesný ostý centr si naběhl Barák a "bombézní" hlavičkou málem roztrhl síť Chalupovy branky. 2 - 0.Do poločasu už Sapeláci třetí gól nepřidali,i když k němu měli blízko Špendlíček s Rychteckým.
Do druhé půle vlétli hosté jáko uragán a první desetiminutovka patřila jim,ke změně skóre však nedošlo.Potom začli znovu úřadovat domácí.V 63. minutě postupoval sám na gólmana hostí Špendlíček,který ideálně přiklepl Morkusovi a ten se "z první" nemýlil.3-0.Čtvrtou Branku přidal po sólu Brnický,když obstřelil obránce a nedal Chalupovi šanci.O pátý gól se postaral Rychtecký,když přešel přes dva obránce,byl sražen a pokutový kop sám s přehledem proměnil.V 86.minutě mohl přidat šestou branku střídající Musil,kterého vyzval ke skórování nádhernou křižnou přihrávkou Morkus,ale situaci vyřešil špatně a hostující obránce stihl zachránit.
Sapeláci zaslouží za předvedený výkon absolutorium a odčinili tak nevydařený výkon z Bystřice.Celý tým podal výborný výkon,přesto bych vyzdvihl výkon Brnického,Vacka a Baráka.

Sudí: Klement /H.Brod/,140 diváků.žk:2-5,bez vyloučených.Poločas 2-0.
góly:30.Špendlíček,36.Barák,63.Morkus,
68.Brnický,70.Rychtecký /PK/.
Sestava: Koubek - Zamazal,Tržil,Černý,Slezák-Vacek/77.Zeman/,Brnický,Morkus,Barák-Špendlíček /70.Musil/,Rychtecký /86.Matějíček/.





zpět na seznam aktualit