Aktuality

01.11. 2015 SAPELI POLNÁ - DESTRUKCE JAROMĚŘICE 2 - 1 / 2-1 /

ikona6.jpg

Sapeláci vstoupili do utkání skvěle, ve druhé minutě ještě neproměnil tutovku Petr Barák, ale o minutu později již uhodilo. Po kombinaci Matěje Brnického a Petra Baráka vypálil dělovku Filip Dvořáček a vymetl povouky z pravé šibenice jaroměřické svatyně 1-0. V páté minutě prodloužil Petr Barák míč pro Kubu Szabóa a ten svůj únik zakončil parádní střelou do šibenice levé 2-0.O dvě minuty později vyslal přesný pas Kuba Lokvenc,leč Kuba Szabó gólmana hostí nepřekonal a následný závar utnula obrana hostí odkopem na rohový kop.V deváté minutě vystřelili hosté zpoza šestnáctky Hambálkem a snížili na 2-1.Tím sice výčet gólů  končí, ale i nadále se hrál výborný fotbal i přesto že ho ovlivňoval velmi silný vítr.



V 18. minutě nedosáhl Petr Barák na pěkný centr Petra Takácse, ve 20. minutě se v šestnáctce uvolnil Filip Dvořáček, byl faulován, penalta se však nepískala.O minutu později zachránil v malém čtverci výborným obranným zákrokem Kuba Lokvenc.Ve 23. minutě centroval od rohového praporku Petr Barák,gólman míč jen vyrazil před sebe a obránce hostí nakonec stihl odkopnout na roh.O pět minut později vysunul Honza Vacek Kubu Szabóa a ten své sólo v gól nepřetavil. Vzápětí vytvořili naši hráči u soupeřovy branky velký závar, postupně pálili Filip Dvořáček, Jakub Szabó a Milan Špendlíček. V 34. minutě si Filip Dvořáček narazil na šestnáctce s Petrem Barákem a poté vypálil levačkou těsně vedle levé tyče Klubalovy branky.V 38.minutě nepochopitelně sudí Stehlík odpískal pokutový kop, kterým však hostující Čermák pohrdl a přestřelil branku.



V 48. minutě se ocitl v šanci hostující Neuman, po centru ze strany v prostoru penalty promáchl - netrefil míč. V 58. minutě zahrával standardku Filip Dvořáček, po jeho centru hlavičkoval Milan Špendlíček těsně vedle branky.O tři minuty později po kombinaci Filipa Dvořáčka a Petra Baráka nepropálil Klubala Kuba Szabó.V 73. minutě uvolnil Filip Dvořáček Kubu Szabóa, ten v úniku sám na gólmana opět neuspěl. O minutu později se role vyměnily, i tentokrát byl Klubal na místě. V 82. minutě vyslal Petr Barák přesný křížný balón na Kubu Szabóa, ten skvěle vypálil, ale gólman hostí stihl bravurním zákrokem zachránit a vyrazit míč na roh. Ve 86. minutě po standardce Filipa Dvořáčka pálí Kuba Szabó těsně vedle. Ve 88. minutě odpouští hlavní sudí hostům penaltu za faul na Petra Baráka, o chvíli později odpouští hostům vyloučení za nakopnutí Milana Špendlíčka v přerušené hře !!!



Sapeláci tedy získali tři body za vítězství, které je vzhledem k počtu vypracovaných šancí naprosto zasloužené.Celý tým zaslouží pochvalu a to nejen za získané tři body, ale hlavně za předvedený výkon. Nejlepšími hráči našeho týmu byli Petr Tržil, Filip Dvořáček a Petr Barák. Zvláštní uznání zaslouží výborný výkon Jakuba Lokvence, který musel zastoupit distancovaného Marka Zamazala. Nesmíme zapomenout ani na tým Jaroměřic, který se předvedl ve velice dobrém světle / až na poslední dvě minuty/ a přispěl ke kvalitě utkání.



Góly: 3. Filip Dvořáček, 6. Jakub Szabó -  9. Tomáš Hambálek



Sudí: pánové Stehlík, Tomášek, Toman.  Žk: 4 - 1  / Petr Koubek, Petr Takács, Jiří Šebesta, Kuba Szabó - Zb. Karásek. Bez vyloučených. Delegát utkání pan Švec. 80 diváků.



Sestava: Koubek - Tržil, Šebesta, Takács, Lokvenc - Brnický, Špendlíček, Vacek, Dvořáček - Barák, Szabó.



 






zpět na seznam aktualit