Aktuality

20.10. 2015 Rakouský fotbalový světoběžník ve Stáji

hlaseni.jpg

Nedělnímu utkání SAPELI POLNÁ - SK Moravské Budějovice s velkým zaujetím přihlížel známý fotbalový světoběžník Philipp Karesch . Tento rakouský fotbalový odborník a nadšenec navštěvuje stadióny po celém světě a na svůj facebook umisťuje fotografie a komentáře z význačných utkání / v Portugalsku, Dánsku, Gibraltaru, Maďarsku atd.atd./. Bylo nám velkou ctí, uvítat Philippa Karesche na našem stadiónu ve Stáji. Atmosféru i průběh utkání si opravdu užil, o čemž svědčí i umístění fotografií a komentáře na svůj facebookový profil /Heffridge on tour/. Zde je vše samozřejmě v jeho rodném jazyce - němčině, pro příznivce Sapeláků komentář přeložil náš výtečný gólman a jazykový mág Petr Koubek.



" JSOU DNY, KDY JE PROSTĚ VŠECHNO ŠPATNĚ. A JEDEN TAKOVÝ DEN SI PROŽIL SK MORAVSKÉ BUDĚJOVICE PŘI UTKÁNÍ / venkovní zápas / NA TJ SAPELI POLNÁ V KRAJSKÉM PŘEBORU KRAJE VYSOČINA. NA IDYLICKÉM MÍSTĚ VE STÁJI BYL LEPŠÍM TÝMEM V PRVNÍM POLOČASE, NICMÉNĚ PO CHYBĚ BRANKÁŘE A JEDNOM KONTRU PROHRÁVAL 2-0. PO PŘESTÁVCE SE ALE VŠE ZMĚNILO A DOMÁCÍ SE TREFILI PŘED 80 DIVÁKY CELKEM 8x ".



Po kliknutí na modrý nápis TJ SAPELI POLNÁ - SK MORAVSKÉ BUDĚJOVICE   8 - 0 / 2-0 /  se Vám zobrazí 21 fotografií z nedělního utkání.



 


Fotografie a text se Vám zobrazí ZDE





zpět na seznam aktualit