Aktuality

18.10. 2015 SAPELI POLNÁ - SK MORAVSKÉ BUDĚJOVICE 8 - 0 / 2-0 /

ikona6.jpg

Sapeláci vstoupili do utkání několika kombinacemi, leč finální přihrávka selhala. V páté minutě vypálili hosté parádní střelu zpoza šestnáctky, Petr Koubek neméně pěkným zákrokem střelu vyrazil na roh. V 17. minutě poslal do šestnáctky soupeře dlouhý centr Petr Takács, do vzdušného souboje s gólmanem hostí šel Kuba Szabó a míč propadl až do sítě 1-0. Ve 20. minutě postupovali na jednoho obránce Filip Dvořáček a Kuba Szabó, míč si vyměnili a Kuba podél gólmana zvýšil na 2-0. V 36. minutě unikl Petr Barák obraně hostí, jejich stoper Baryho zezadu fauloval a byl vyloučen. Následující standartku skvěle rozehrál Filip Dvořáček, Kubu Szabóa však vychytal gólman Jelínek. Do kabin se tak šlo s dvoubrankovým náskokem, ale hra byla nemastná, neslaná, navíc nás čekala druhá půle proti deseti, což se vždy hraje špatně.



V poločasové pauze si vzali slovo zkušení hráči a na naší hře se to ohned projevilo. V 46. minutě sebral obránci hostí míč Petr Barák a při jeho úniku se opět vyznamenal gólman Jelínek. V téže minutě se již měnilo skóre, po rohovém kopu Filipa Dvořáčka vypálil levačkou pumelenici Milan Špendlíček a těsně před gólmanem ještě změnil směr střely Kuba Szabó 3-0. V 52. minutě  následoval šedesátimetrový sprint Máry Zamazala a přesná přihrávka Kubovi 4-0 a Kuba kompletuje hattrick. V 58. minutě vybídl Honza Vacek ke skórování Petra Baráka, ten svou tutovkou pohrdl - mířil těsně vedle.  O minutu později další loženka, připravil ji Ondra Záškoda, zazdil Kuba Szabó. V 63. minutě krásnáí kombinace Honza Vacek - Petr Barák- Honza Vacek, závěrečná střela se bohužel nevešla mezi tyče. O čtyři minuty připravil Petr Barák další tutovku, tentokrát pro Ondru Záškodu, opět se vytáhl gólman hostí a zachránil. V 72. minutě vstřílí pátou branku utkání po úniku z poloviny hřiště Kuba Szabó a hosté již jsou hodně na lopatkách. Ještě to však není všechno. V téže minutě vyzval Petr Takács ke skórování Petra Baráka, jeho bomba však šla nad břevno. V 80. minutě uvolnil Filip Dvořáček Kubu Szabóa, ten střílí svoji pátou branku v utkání a zvyšuje na 6-0. O minutu později vyslal Honza Vacek uličkou mezi beky Fildu Dvořáčka, ten obejde i gólmana a zvyšuje na 7-0. Dvě minuty před koncem zatloukl osmý hřebík do řad hostí Páťa Fišer po přihrávce Filipa Dvořáčka.



Naši hráči druhou půli zvládli na jedničku a potěšili tak jednak svoje příznivce a jednak sami se sebe. Při vší úctě k soupeři,dnes byla desítka hodně blízko.



Nejlepší hráči: Jakub Szabó, Milan Špendlíček, Jirka Šebesta.    Diváků 80.



Sudí: pánové  Fridrichovský, Machač, Niederle.   ŽK: 4-3  / Petr Tržil, Ondra Záškoda, Jirka Šebesta, Jakub Szabó/. čk: 36. Kopeček /MB/.  Delegát svazu:pan Chromý.



góly: 17. Petr Takács, 20.,46.,52.,72.,80. Jakub Szabó, 82.Filip Dvořáček, 90. Patrik Fišer.



Sestava: Koubek - Tržil, Šebesta, Takács, Zamazal - Záškoda / 71.Fišer /, Špendlíček, Vacek, Dvořáček - Barák, Szabó / 84. Lokvenc /.


Foto z utkání s Moravskými Budějovicemi najdete zde





zpět na seznam aktualit