Aktuality

22.08. 2011 SK Bystřice - SAPELI POLNÁ 4 - 0

ikona1.jpg

Sapeláci povzbuzeni výhrou z minulého kola přijeli na "horkou půdu" jasného favorita soutěže s cílem zisku jednoho bodu.Svoji bojovnost,zodpovědnost,plnění taktických pokynů atd. tedy to čím se prezentovali v předcházejícím utkání však"zapomněli" doma.A tak bylo jen otázkou času,kdy se výborně kombinujícímu domácímu celku podaří překonat skvěle chytajícího Koubka.Poprvé se tak stalo v 32.minutě,podruhé v minutě dvaačtyřicáté.Po změně stran přidali domácí ještě dvě branky a my musíme uznat,že čtyřgólový příděl naprosto odpovídá dění na hřišti.Sice jsme měli v úvodu utkání tři slibné možnosti,které jsme si však sami zlikvidovali špatným řešením situace.Sice jsme zahráli slušně první dvacetiminutovku druhé půle,nebyli jsme však schopni z žádné slibné situace dorazit míč za záda domácího gólmana.A když k tomu připočteme řadu gólovek domácích při kterých se blýskl gólman Koubek,není o jasném vítězství bystřických pochyb.
Předvedli jsme proti jasnému favoritu soutěže bezkrevný,alibistický a bojácný výkon a s takovou hrou nelze v této soutěži uspět.
V neděli nás čekají doma Jaroměřice a všichni věříme,že Sapeláci opět zaberou a budeme mít z jejich hry radost.
Sudí:Svoboda,žk:0-1,100 diváků.
Sestava: Koubek-Slezák,Tržil,Reiterman,Zeman/68.Černý/-Morkus /71.Vacek/,Špendlíček,Brnický,Barák-Zamazal /75.Musil/,Rychtecký.





zpět na seznam aktualit