Aktuality

12.04. 2010 Janovice - Přibyslav 2:1

ikona6.jpg

Sapeláci udeřili už v 9. minutě, kdy se míč dostal po souhře Špendlíčka se Zamazalem k nabíhajícímu Padrnosovi, a ten tváří v tvář gólmanovi zachoval chladnou hlavu. Janovicím gól pomohl a do poločasu zvýšil na 2:0.

Reiterman domácí stoper se vydal na výlet přes celé hřiště a důrazným zakončením překonal Hajného. Vzápětí byl sražen v malém čtverci soupeře,penalta se však k údivu všech nekopala.

Druhou půli načali Janovičtí třemi neproměněnými šancemi. Padrnos, Zeman i Barák v samostatných únicích selhali. Domácí Černý si navíc čtvrt hodiny před koncem vykoledoval červenou, a tak Přibyslav dohrávala zápas v přesilovce. Tu ovšem zužitkovala až v nastavení, kdy proměnil velmi přísně nařízenou penaltu Votava.

"S výsledkem jsem spokojený. Bylo to svižné utkání a mě těší i hra, která nebyla špatná, škoda řady neproměněných příležitostí" hodnotí kouč Janovic Václav Hospodka.

Góly: 9. Padrnos, 33. Reiterman - 90.(+1) Votava (PK).
Rozhodčí: Dobrovolný. ŽK: 2:4 ČK: 1:0 (Černý)
Diváci:80. Poločas 2:0.
Janovice: Musil- Zeman, Černý, Reiterman, Slezák - Zamazal (80. Varhaník), Špendlíček, Brnický, Matějíček (65. Čurda) - Barák, Padrnos.





zpět na seznam aktualit