Aktuality

00.00. 0000 JANOVICE x DLOUHÁ VES 2:1

ikona1.jpg

První půle patřila jednoznačně domácím, kteří zamkli soupeře v jeho šestnáctce, ovšem žádný efekt to nepřineslo. Zrodila se pouze Reitermanova střela do břevna a Doškova tyč.
Ve druhé půli pokračovali domácí v tlaku a vzešel z něj první gól Padrnose. Domácí se však neradovali dlouho, při ojedinělém brejku hostů fauloval domácí obránce, a Polák nadvakrát uklidil míč do sítě.
Poté byl v pokutovém území faulován Reiterman, ale penalta se nekopala. V 71. minutě už ano. Vystrčil byl při dorážce do prázdné branky stažen a Padrnos přidal druhý gól. Zároveň byl vyloučen po dvou žlutých faulující hráč a také brankář hostí, který po proměněné penaltě urazil rozhodčí a také zápas nedohrál. Zbytek utkání tak dohrávali, velmi dobrým výkonem, v devíti. Janovičtí naopak přistupovali ke zbytku utkaní laxně. A místo závěrečného tlaku se sami soupeři odevzdali. ?Vítězství bylo zasloužené, ale za poslední dvacetiminutovku jsme si ho nezasloužili? komentoval zápas domácí trenér Babínek.
Góly: 53. a 71. (PK) Padrnos ? 60. Polák (PK). Rozhodčí: Krymola. ŽK: 1:2. ČK: 0:2. Diváci: 90. Poločas: 0:0. Janovice: Musil - Tržil, Coural, Chramosta, Došek ? Zamazal (60. Vystrčil), Špendlíček, Lapeš, Slezák ? Padrnos, Reiterman. Dlouhá Ves: Rýdl ? Krečman, Kunášek, Polák, Pátek ? Lukačina, Janáček, Henzl, Vošický - Sobotka, Netopilík.





zpět na seznam aktualit